Kuva: Joni Sivonen

Etsiikö järjestösi kohtaamis- tai koulutuspaikkaa Helsingissä? Vuokraamme jäsenjärjestöjemme ja muiden yhdistysten käyttöön toimintatilaa edulliseen hintaan.

Kansalaisfoorumin toimintatila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä. Käyntiosoite on Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki.

Kokoustila, joka soveltuu monenlaiseen toimintaan

Toimintatila soveltuu hyvin koulutuksiin, neuvotteluihin ja toimintaryhmien harjoituksiin. Selkeä tila on suorakaiteen muotoinen, ja siinä voidaan järjestää sekä toiminnallisia tilaisuuksia että luentoja. Tilan voi tilanteen mukaan kalustaa neuvottelutuolein ja pöydin tai jättää tyhjäksi liikunnallisia tilaisuuksia varten. Pöytiä ja tuoleja on 30 hengelle.

Tila on kooltaan n. 80 neliömetriä ja koostuu koulutustilasta ja keittiöstä/neuvottelutilasta. Tilassa on wifi-yhteys, fläppitaulu, dataheitin, jumppamattoja ja sen yhteydessä on kaksi wc:tä. Tila on esteetön.

Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöt ja muut yhdistykset voivat vuokrata tilaa edulliseen hintaan. Etusijalla ovat toimijat, jotka ovat kiinnostuneita tilan säännöllisestä käytöstä. Tilaa vuokraavien toiminnan tulee olla arvolisäverotonta.

Hinnat:

  • 22 € / 1 tunti
  • 125 € / 1 päivä (6 h tai enemmän)

Kiinnostuitko tilan vuokraamisesta? Ota yhteyttä koulutusassistentti Tuuli Järviseen: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi, puh. 050 476 3180.