Etsiikö järjestösi kohtaamis- tai koulutuspaikkaa Helsingissä? Vuokraamme jäsenjärjestöjemme ja muiden yhdistysten käyttöön toimintatilaa edulliseen hintaan.

Kansalaisfoorumin toimintatila sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä. Käyntiosoite on Käenkuja 1 A, 00500 Helsinki.

Toimintatila on kooltaan 48 neliömetriä. Se soveltuu hyvin koulutuksiin, neuvotteluihin ja toimintaryhmien harjoituksiin. Selkeä tila on suorakaiteen muotoinen, ja siinä voidaan järjestää sekä toiminnallisia tilaisuuksia että luentoja. Tilan voi tilanteen mukaan kalustaa neuvottelutuolein ja pöydin tai jättää tyhjäksi liikunnallisia tilaisuuksia varten. Pöytiä ja tuoleja on 20 hengelle.

Tilassa on pieni keittiösaareke, wifi-yhteys, fläppitaulu, dataheitin ja jumppamattoja. WC-tilat sijaitsevat käytävällä.

Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöt ja muut yhdistykset voivat vuokrata tilaa edulliseen hintaan. Etusijalla ovat toimijat, jotka ovat kiinnostuneita tilan säännöllisestä käytöstä.

Hinnat:

  • 12 € / 1 tunti
  • 60 € / 1 päivä

Kiinnostuitko tilan vuokraamisesta? Ota yhteyttä kurssisihteeri Elli Kekäläiseen:  elli.kekalainen@kansalaisfoorumi.fi, puh. 045 6577 359.

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone