Kuva: Juliette Leufke

Skaftuki on Kansalaisfoorumin verkkopalvelu, jota käytetään

Näin pääset käyttämään Skaftuki-palvelua

Yhdistys nimeää henkilön, joka hakee Skaftuki-palveluun käyttäjätunnuksen perustietolomakkeella. Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja siihen sisältyy valtuutus hoitaa yhdistyksen puolesta tukiin liittyvä asiointi.

Perustietolomakkeen löydät tämän sivun alaosasta. Lomakkeeseen tarvitaan sekä yhdistyksen puheenjohtajan että käyttäjätunnuksia hakevan henkilön allekirjoitus. Jos opintoryhmä ei toimi rekisteröityneen yhdistyksen nimissä, puheenjohtajan allekirjoituksen paikalle kirjoittaa allekirjoituksensa joku ryhmän jäsen. Perustietolomakkeeseen tarvitaan aina kaksi allekirjoitusta.

Käsiteltyämme hakemuksen lähetämme Skaftuki-käyttäjätunnuksen sähköpostitse. Saatuasi tunnukset, kirjaudu Skaftuki-palveluun ja vaihda salasanasi.

Skaftuki-tunnus on henkilökohtainen

Käyttäjätunnuksen haltijalla on vastuu sekä omasta että yhdistyksen puolesta siitä, että Skaftuki-palveluun ilmoitettavat tiedot ovat oikein. Siksi käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Muista siis myös ilmoittaa, kun lopetat yhdistyksen puolesta asioinnin palvelussa, äläkä luovuta omia käyttäjätunnuksiasi toisten henkilöiden käyttöön. Käyttäjätunnuksesi voit poistaa toiminnasta laittamalla viestiä sähköpostiin info@skaftuki.fi.

Skaftuki-sivuston käyttöön voit tutustua opasvideoiden avulla, ne löytyvät osoitteesta skaftuki.fi/ohjevideot. Lisäksi Skaftuki-sivustolta löytyy yksityiskohtaisempia kirjallisia ohjeita järjestelmän käytöstä sekä tuen hakemisesta.

Tarvitsetko lisätietoja?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@skaftuki.fi tai ota yhteyttä puhelimitse. Kurssisihteeri Elli Kekäläinen sekä koulutussuunnittelijat Tuula Hyystinmäki ja Pekka Kinnunen auttavat mielellään kaikissa Skaftuki-palveluun liittyvissä kysymyksissä. Skaftuki-käyttäjätunnusten haltijat saavat meiltä myös säännöllisesti ajankohtaista tietoa Skaftuki-info-uutiskirjeissä.

Täytä perustietolomake:

Huom. lomakkeen allekirjoittaminen vaatii vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. 
skaftuki-palvelun logo

Yhdistyksen perustietolomake

Opintoryhmän perustietolomake Tätä lomaketta käytetään, jos opintoryhmä ei toimi minkään rekisteröidyn yhdistyksen alaisuudessa.

Skaftuki-palvelun tietosuojaseloste