Skaftuki on Kansalaisfoorumin verkkopalvelu, jota käytetään

Näin pääset käyttämään Skaftuki-palvelua

Yhdistys nimeää henkilön, joka hakee Skaftuki-palveluun käyttäjätunnuksen perustietolomakkeella. Käyttäjätunnus on henkilökohtainen ja siihen sisältyy valtuutus hoitaa yhdistyksen puolesta tukiin liittyvä asiointi.

Perustietolomakkeen löydät tämän sivun alaosasta. Lomakkeeseen tarvitaan sekä yhdistyksen puheenjohtajan että käyttäjätunnuksia hakevan henkilön allekirjoitus.

Käsiteltyämme hakemuksen lähetämme Skaftuki-käyttäjätunnuksen sähköpostitse. Saatuasi tunnukset, kirjaudu Skaftuki-palveluun ja vaihda salasanasi.

Skaftuki-tunnus on henkilökohtainen

Käyttäjätunnuksen haltijalla on vastuu sekä omasta että yhdistyksen puolesta siitä, että Skaftuki-palveluun ilmoitettavat tiedot ovat oikein. Siksi käyttäjätunnus on henkilökohtainen. Muista siis myös ilmoittaa, kun lopetat yhdistyksen puolesta asioinnin palvelussa, äläkä luovuta omia käyttäjätunnuksiasi toisten henkilöiden käyttöön.

Skaftuki-sivuston käyttöön voit tutustua opasvideoiden avulla, ne löytyvät osoitteesta skaftuki.fi/ohjevideot. Lisäksi Skaftuki-sivustolta löytyy yksityiskohtaisempia kirjallisia ohjeita järjestelmän käytöstä sekä tuen hakemisesta.

Huom. Jos sinulla on jo käyttäjätunnus käytöstä poistuvaan SkafNet-palveluun, ei sinun tarvitse hakea uusia tunnuksia, vaan voit aktivoida vanhat tunnuksesi toimimaan uudessa palvelussa. Ohjeet löytyvät sähköpostitse 29.11.2019 lähetetystä SkafNet/Skaftuki-infosta. Pääset lukemaan infon myös tästä linkistä.

Tarvitsetko lisätietoja?

Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@skaftuki.fi tai ota yhteyttä puhelimitse. Kurssisihteeri Elli Kekäläinen sekä koulutussuunnittelijat Tuula Hyystinmäki ja Pekka Kinnunen auttavat mielellään kaikissa Skaftuki-palveluun liittyvissä kysymyksissä. Skaftuki-käyttäjätunnusten haltijat saavat meiltä myös säännöllisesti ajankohtaista tietoa Skaftuki-info-uutiskirjeissä.

Lataa tästä perustietolomake:

Tallenna tiedostot ensin omalle tietokoneellesi. Sen jälkeen lomakkeen kentät aktivoituvat, ja pystyt täyttämään ne koneellasi.

Skaftuki-palvelun tietosuojaseloste