Ystävänä yleisö – yleisötyön kurssi

  • Aika:
  • Paikka: Verkossa
  • Maksu: 100 / 75 / 50 €
  • Osallistujamäärä: vähintään 8
  • Ilmoittautuminen: 18.6.2020 mennessä

Onko sinulla tai yhteisölläsi kiinnostusta yleisötyön tekemiseen, mutta et oikein tiedä, mistä aloittaa? Tämä kymmenen opintojakson (2 op) verkkokurssi tukee sinua yleisötyön käynnistämisessä.

Yleisötyö syventää taiteen kuluttajien ja tekijöiden välistä suhdetta

Yleisötyö on laaja kokonaisuus toimintatapoja, joiden tavoitteena on syventää taiteen kuluttajien ja taiteen tekijöiden välistä suhdetta. Yleisötyön myötä taiteen tekijät voivat edesauttaa taloudellisesti ja sosiaalisesti kestävää kulttuurityötä. Yleisötyö on myös taidekasvatusta. Samalla se kehittää myös markkinointi- ja viestintätaitoja.

Kurssilla opit mitä yleisötyö on ja saat kokemusta ja varmuutta toteuttaa oman yleisötyöhön liittyvän suunnitelmasi. Opit asettamaan tavoitteet ja mittarit yhteisösi yleisötyölle ja arvioimaan toiminnan vaikuttavuutta.

Kurssi soveltuu erityisesti osallistamisesta ja yhteisöllisestä suunnittelutyöstä vastaaville ammatti-, opiskelija- ja harrasteyhteisöissä.

Kurssin oppimateriaalina käytetään Ystävänä yleisö – katsaus teatterin yleisötyön muotoihin -kirjaa (Toim. Airaksinen, R. & Mertanen M.M. & Virtanen, P. 2019).

Verkkokurssin mentorina toimii filosofian maisteri Disa Kamula. Hän on yksi Ystävänä yleisö -kirjan kirjoittajista. Lue Disa Kamulan blogikirjoitus: Yleisötyön verkkokurssin rakentaminen oli antoisa oppimismatka.

Ystävänä yleisö -yleisötyön kurssin voit opiskella joko yhteisöllisessä opintoryhmässä, vertaisverkkoryhmässä, yksin tai oppilaitosryhmässä.

Ilmoittaudu opiskelemaan vertaisryhmään verkossa

Kurssilla opiskelet yhdessä verkko-oppimisryhmän kanssa. Vertaisverkkoryhmä voi käynnistyä, jos siihen ilmoittautuu vähintään 8 opiskelijaa.

Lue lisää koulutuksesta.

Kurssin aikataulu: Vertaisverkkoryhmän opiskelu tapahtuu 10.8.–15.10.2020 välisenä aikana.

Maksu: Kurssi maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.

Alennettu kurssimaksu

Työttömät ja maahanmuuttajat ovat oikeutettuja 50 eurolla alennettuun kurssimaksuun. Jos olet oikeutettu tähän alennukseen:

  • Valitse ilmoittautumislomakkeessa kohta ”Haen alennettua kurssimaksua”.
  • Maksaessasi kurssin verkkokaupassamme, anna alennuskoodi Alennus50

Jäsenalennus

Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöjen jäsenet saavat kurssista 25 euron alennuksen. Jos olet oikeutettu jäsenalennukseen, ilmoita alennuskoodi Jasenale25 maksaessasi verkkokaupassamme.

Lisätietoja: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Peruutusehdot: Vertaisverkkokurssille ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi peruuttaa maksutta 21 päivää ennen koulutusta. Jos osallistuminen perutaan tämän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen verkkokurssin alkua, ilmoittautujalta peritään koko osallistumismaksu. Peruuntumistapauksissa osallistumismaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen. Peruutukset: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Ilmoittaudu

Millä perusteella haet alennettua kurssimaksua?
Jos edustamasi organisaatio on Kansalaisfoorumin jäsen tai jäsenorganisaation paikallisyhdistys, valitse jäsenliitto tästä.
Haluatko jatkossa tietoa Kansalaisfoorumin toiminnasta?
reCAPTCHA is required.