Luovaa voimaa

  • Aika:
  • Kesto: 24 opintotuntia (á 45 min)
  • Paikka: Kansalaisfoorumin toimintatila, Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki
  • Maksu: 80 €
  • Osallistujamäärä: enintään 10
  • Ilmoittautuminen: KURSSI ON TÄYNNÄ. Voit ilmoittautua jonoon lähettämällä sähköpostin osoitteeseen maaria.tuhkunen@kansalaisfoorumi.fi

Haluatko antaa luovuudelle tilaa arjen keskellä ja tutustua itseesi uudesta näkökulmasta?

Luovaa voimaa -kurssilla käytetään ekspressiivisen taideterapian menetelmiä ja työskennellään monipuolisesti kuvan tekemisen, kirjoittamisen ja improvisaation keinoin. Tavoitteena on vapauttaa omaa itseilmaisua, nauttia luomisen ilosta ja tunnistaa itselle merkityksellisiä asioita taidetyöskentelyn avulla.

Hyvinvointia taiteen keinoin

Kurssille voi huoletta tulla ilman aiempaa kokemusta, mitään ei tarvitse osata etukäteen. Taiteen tekemiseen sukelletaan lempeästi helppojen harjoitteiden kautta, kannustavassa ilmapiirissä ilman paineita.

Kurssi sopii jokaiselle, joka haluaa lisätä itsetuntemustaan ja arjen hyvinvointia luovin keinoin. Ryhmää ei suositella akuutissa kriisissä olevalle. Ilmoittautuneille lähetetään infoviesti ennen kurssia.

Kurssia ohjaa Maaria Tuhkunen (TeM), teatteripedagogi, yhteisötaiteilija ja taideterapeuttisten ryhmien ohjaaja.

Kurssi järjestetään tiistai-iltaisin 18.9.-13.11. (HUOM! ei 23.10.) klo 17-19.15, yhteensä kahdeksan kertaa.

Kurssimaksuun voi hakea maahanmuuttajille, työttömille, alhaisen pohjakoulutuksen omaaville, oppimisvaikeuksia kokeville, 63 vuotta täyttäneille ja eläkeläisille tarkoitettua 40 euron opintosetelietua. Jos haet opintosetelietua, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten valitse ilmoittautuessasi maksutavaksi lasku. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Voit maksaa myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä Tyky+-seteleillä kurssipaikalla tai tilisiirtona Smartum Saldosta tai Tyky-Online-sivultasi.

Lisätiedot: maaria.tuhkunen@kansalaisfoorumi.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 21 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Jos osallistuminen kurssille perutaan tämän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamispäivää, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen tai muun kirjallisen selvityksen osallistumisesteestä.

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone