Vapaaehtoistoiminta poikkeusaikana -dialogi

  • Aika:
  • Paikka: Verkossa

Tule mukaan Poikkeusajan dialogeihin

Millaista harrastaminen ja harrastustoiminnan järjestäminen on poikkeusaikana? Entä millaista on elämä poikkeusajan Suomessa vapaaehtoistoimijana tai vapaaehtoistoiminnan järjestäjänä?

Tule kanssamme jakamaan kokemuksia ja keskustelemaan harrastus- ja vapaaehtoistoiminnan arjesta poikkeusaikana. Yhdessä dialogissa keskitymme harrastamiseen. Mikä on toisin harrastustoiminnan organisoinnissa ja miltä harrastaminen etänä tuntuu? Oletko huolissasi jostakin? Entä onko jokin asia tuonut uusia onnistumisia? Toisessa dialogissa keskitymme vapaaehtoistoimintaan. Mikä on onnistunut vapaaehtoistoiminnan järjestämisessä? Mikä hiertänyt vapaaehtoisena toimimisessa?

Keskustelut järjestetään Teams-ohjelmaa hyödyntäen yhteistyössä Suomen Nuorisoseurojen kanssa. Ne on tarkoitettu kaikille Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöjen toimijoille: vapaaehtoisille, ohjaajille, harrastajille ja työntekijöille. Keskustelijana et edusta mitään tahoa, vaan osallistut omana itsenäsi. Tavoitteena on syventää yhdessä ymmärrystä siitä, millaista on harrastaminen ja vapaaehtoistoimijuus poikkeusajan Suomessa juuri nyt.

Keskustelujen vetäjinä toimivat Anneliina Kansalaisfoorumista ja Annina Suomen Nuorisoseuroista.

Dialogit pidetään:

Keskustelut ovat osa Erätauko-säätiön, Valtiovarainministeriön ja DialogiAkatemian käynnistämää Poikkeusajan dialogit -tempausta. Tarkoituksena on tarjota digitaalisia alustoja rakentaville keskusteluille, joissa pääsee myös kertomaan kokemuksistaan ja ennen kaikkea kuulemaan toisten ajatuksia poikkeusajasta.

Tapahtuma Facebookissa.

Ilmoittaudu

Vapaaehtoistoiminta poikkeusaikana -dialogi 9.6.2020
Minkä jäsenliittomme piirissä toimit?*
reCAPTCHA is required.