Tee koreografia ryhmäsi kanssa -verkkokurssi

 • Aika:
 • Kesto: 8 opintotuntia (á 45 min.) + noin 2 kuukautta verkko-opiskelua
 • Paikka: Oulun ammattikorkeakoulu, Kotkantie 1, 90250 Oulu
 • Maksu: alkaen 110 €
 • Osallistujamäärä: 6–10
 • Ilmoittautuminen: 18.12.2017 mennessä

Koulutuksessa tutustut erilaisiin koreografian tekemisen lähtökohtiin ja opit käytännönläheisesti vuorovaikutteisen koreografian metodeja. Tietojen kartuttamisen lisäksi sinulla on mahdollisuus työstää oppimisprosessin aikana ryhmäsi kanssa omaa koreografiaa.

Koulutus tarkoitettu yhteisöllisistä koreografiaprosesseista kiinnostuneille tanssinopettajille, -ohjaajille ja -opettajaopiskelijoille. Se sopii hyvin myös tanssijoille sekä taideopiskelijoille ja taiteilijoille.

Kouluttajana toimii tanssitaiteilija (MFA) Petri Kauppinen. Oppimisalustana käytetään Koreografinen ystäväkirja -verkkoympäristöä ja -oppimateriaalia.

Katso koulutuksen esittelyvideo tästä:

Opinnot käynnistyvät 8 opintotunnin (1 opintotunti = 45 min.) orientaatiotapaamisella tammikuussa 2018 Oulun ammattikorkeakoulussa. Tapaamisen jälkeen ohjattu opiskelu jatkuu Koreografinen ystäväkirja -verkkoympäristössä.

Koulutuksen laajuus on 3–10 opintopistettä opiskelijan oman valinnan mukaan. Opinnoista 3 op on teoriatiedollista osuutta ja 2–7 op koreografioiden prosessointia. Teoriatiedollisen opiskelujakson kesto on noin kaksi kuukautta, jakso käynnistyy orientaatiotapaamisesta.

Jatko-opinnoiksi opiskelija voi valita 2–7 opintopisteen laajuisen prosessi- ja tehtäväosion, jossa:

 • 2 op = n. 4 min (pienen) teoksen valmistaminen
 • 4 op = n. 20 min (lyhyen) teoksen valmistaminen
 • 7 op = n. 45 min (kokoillan) teoksen prosessointi ja valmistaminen

Jatko-osan valinta voidaan tehdä teoriatiedollisen osion aikana.

Koulutuksen perusmaksu on 110 € (3 op) ja kokonaishinta määräytyy sen mukaan, kuinka laajan opintopistekokonaisuuden opiskelija valitsee suoritettavaksi. Maksa perusmaksu verkossa heti ilmoittautumisen yhteydessä tai laskulla, lisämaksu veloitetaan kun jatko-osa on valittu.

Perusmaksuun lisätään opiskelijan valinnan mukaan seuraavat lisämaksut:

 • + 2 op 25 € (yhteensä 135 euroa)
 • + 4 op 50 € (yhteensä 160 euroa )
 • + 7 op 90 € (yhteensä 200 euroa)

Kurssimaksuun voi hakea maahanmuuttajille, työttömille, alhaisen pohjakoulutuksen omaaville, oppimisvaikeuksia kokeville, 63 vuotta täyttäneille ja eläkeläisille tarkoitettua 35 euron opintosetelietua. Jos haet opintosetelietua, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten valitse ilmoittautuessasi maksutavaksi lasku. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Lisätietoja: timo.tervo@kansalaisfoorumi.fi ja pekka.kinnunen@kansalaisfoorumi.fi

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.

Ilmoittaudu

Valitse maksutapa*
Alustava valintani jatko-opinnoiksi
Täytä seuraavat kentät, jos haet opintosetelietua.
Millä perusteella haet opintosetelietua?
Haluatko jatkossa tietoa toiminnastamme?
Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone