Tarinateatterin jatkokurssi

  • Aika:
  • Kesto: 12 opintotuntia (á 45 min.)
  • Paikka: Rovaniemi, Kansankatu 9, 96100 Rovaniemi
  • Maksu: 50 €
  • Osallistujamäärä: 12
  • Ilmoittautuminen: 9.3. mennessä

Tarinateatteri oivalluttaa ja voimauttaa

Tarinateatterikurssilla opitaan spontaania ja vuorovaikutteista teatteria, joka perustuu toisen henkilön tai yleisön kertomiin ajatuksiin, tunteisiin ja tarinoihin. Parhaimmillaan oivalluttava ja voimauttava tarinateatteriesitys mahdollistaa kuulluksi ja nähdyksi tulemisen ja oman tarinan jakamisen muiden läsnäolijoiden kanssa. Tarinateatterin tekniikoita ja lähestymistapoja voi käyttää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojen harjoittelussa sekä yhteisöjen ja yksilöiden voimavarojen aktivoimisessa.

Kurssi on tarkoitettu kulttuuri- ja kasvatusalan ammattilaisille, jotka haluavat itselleen hyvinvoinnin välineitä sekä kehittää tarinateatterista uusia menetelmätyökaluja omaan työhönsä. Kurssi on jatko-osa syksyllä 2017 aloitetusta koulutuksesta. Ryhmään voi tulla myös uutena, jos hallitsee soveltavan teatterin perusteet.

Kurssin kouluttajana toimii tarinateatteriohjaaja, psykologi Anneli Tuura.

Kurssi pidetään lauantaina klo 10.00–18.00 ja sunnuntaina klo 9.30–11.30.

Kurssimaksuun voi hakea maahanmuuttajille, työttömille, alhaisen pohjakoulutuksen omaaville, oppimisvaikeuksia kokeville, 63 vuotta täyttäneille ja eläkeläisille tarkoitettua 20 euron opintosetelietua. Jos haet opintosetelietua, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten valitse ilmoittautuessasi maksutavaksi lasku. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Lisätiedot: timo.tervo@kansalaisfoorumi.fi

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta lääkärintodistusta tai vastaavaa dokumenttia vastaan.

Ilmoittaudu

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone