Tanssityöpaja naisille / Dance workshop for women

  • Aika:
  • Kesto: 24 opintotuntia (á 45 minuuttia) / 24 x 45 minutes
  • Paikka: Kansalaisfoorumin toimintatila, Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki
  • Maksu: maksuton / free of charge!
  • Osallistujamäärä: enintään 14. Työpaja on täynnä!

Koronavirustilanteesta johtuen olemme siirtäneet tämän alun perin toukokuussa alkavaksi suunnitellun työpajan ajalle 10.8–3.9.

Dance workshop for women – in English below

 Iloa ja liikettä arkeen

Työpaja on avoin yli 16-vuotiaille naisille, joita kiinnostaa yhdessä liikkuminen ja tanssiminen. Tunneilla ei opetella valmiita askeleita, vaan tutkitaan eri tavoin oman kehon moninaisia mahdollisuuksia tuottaa liikettä. Yksinkertaisten  harjoitusten kautta keho herätellään liikkumaan ja tanssimaan omalla ainutlaatuisella tavallaan. Ajatuksena on, että jokaisen liike on yhtä arvokasta ja kiinnostavaa. 

Työpajaan ovat tervetulleita kaikista kulttuuritaustoista tulevat naiset ja naiseksi identifioituvat. Mitään kokemusta tanssista ei tarvitse olla – avoin mieli ja ennakkoluuloton asenne riittävät. Työpajan kieli on suomi, mutta suomen kielen taito ei ole edellytys osallistumiselle. Ohjausta voi saada tarvittaessa myös englanniksi, espanjaksi ja ranskaksi. Työpajassa tutustutaan toisiin luottamuksellisessa ja rennossa ilmapiirissä. 

Työpajan ohjaa tanssija ja tanssinopettaja, FM Annina Tuhkunen. Sekä tanssin että kulttuurienvälisen vuorovaikutuksen ammattilaisena Annina pyrkii välittämään tanssin iloa ja yhteisöllisyyttä sekä edistämään osallisuutta ja yhdenvertaisuutta eritaustaisten ihmisten välillä. Ohjauksessaan hän pitää tärkeänä vuorovaikutukseen, läsnäoloon ja oman liikkeen löytämiseen kannustamista sekä jokaisen persoonan ja hänen liikkeensä kunnioittamista.

Työpaja on osallistujille maksuton!

Kurssin aikataulu: Kurssi järjestetään 10.8–3.9. välisenä aikana maanantaisin ja torstaisin klo 17.00–19.15.

Lisätiedot: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 21 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Jos osallistuminen kurssille perutaan tämän jälkeen tai peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamispäivää, ilmoittautujalta peritään 30 euron maksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen. Peruutukset: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi


In English:

Welcome to join a communal dance workshop for women

The group is for all women who are interested in moving and dancing together. The lessons are based on searching your own possibilities to create movement instead of using choreographies. We use simple exercises to encourage our bodies to dance and move in unique ways. The idea is that everyone can create interesting movements. At the same time, we get to know each other in confidential and relaxed atmosphere.  

You don’t need any previous experience in dancing. It’s enough to have open mind and curious attitude. Working language is Finnish, but if needed, the dance teacher speaks also English, Spanish and French. 

Teacher of the workshop is a dancer and dance pedagogue Annina Tuhkunen. She is a professional both in the field of dance and intercultural communication. Her aim is to promote the joy of dance and sense of belonging among people from different backgrounds. 

Workshop is free of charge!

When?: From 10th of August to 3rd of September every Monday and Thursday at 5 pm to 7.15 pm.

Where?: Kansalaisfoorumi at Käenkuja 1B, 00500 Helsinki.

More information: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi 

Cancellation policyCancelling a course participation is possible without an extra charge 21 days before the course starts. When cancelling after this or not cancelling at all 30 euros will be charged. You can ask for not having to pay the cancellation fee by presenting a doctor’s certificate. In case of a cancellation, please contact: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi