Perheteatterin perusteet

  • Aika:
  • Kesto: 16 opintotuntia
  • Paikka: Klubitalo Roihula, Kansankatu 2, 96100 Rovaniemi
  • Maksu: 120 € (mahdollisuus opinto- ja virikeseteleihin)
  • Ilmoittautuminen: 5.10. mennessä

Perheteatteri on tutkimusmatka teatterin ja taiteen maailmaan, jonka tarkoituksena on syventää lasten ja aikuisten välistä vuorovaikutusta. Perheteatterissa tutustutaan teatteriin erilaisten leikkien, pelien ja tarinoiden kautta sekä tehdään teatteria yhdessä vanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa. Toiminnassa harjaantuvat sekä lapsen että aikuisen esiintymis- ja ryhmätyötaidot.

Opi perheteatterin ohjaamisen perusteet

Kiinnostaisiko sinua – ohjaajana tai opettajana, vanhempana tai isovanhempana – kokeilla ja oppia, miten Minttu-Maaria Makkosen kehittämä perheteatteri toimisi kotona, työssä ja/tai harrastustoiminnassa? Nyt kannattaa hyödyntää mahdollisuus tutustua suosittuun perheteatterin tekemiseen Rovaniemellä.

Perheteatterin perusteet -kurssi sisältää kahden päivän mittaisen lähioppimisjakson, yhteisen virtuaalisen reflektioalustan sekä harjoite- ja ohjaajamateriaalin. Lähioppimisjaksolla kokeilemme perheteatterissa käytettäviä harjoitteita käytännössä sekä teemme ohjaus-, kirjoitus-, keskustelu- ja ryhmätehtäviä.

Kurssi on tarkoitettu perheteatterin ohjaamisesta kiinnostuneille ja osallistujalta toivomme kokemusta vähintään ohjaamisen perusteista.

Lähijakson aikataulu on lauantaina klo 9.30–17.00 ja sunnuntaina klo 9.30–15.30

Kurssin kouluttajana toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Minttu-Maaria Makkonen.

Lisätiedot: timo.tervo@kansalaisfoorumi.fi

Hienoa, kuinka pienestä yhteinen leikki voi syntyä, ja sitten se jo onkin teatteria.”

Lue Minttu-Maarian blogikirjoitus Jokin muu, vaikkapa puu – ajatuksia perheestä ja teatterista.

Kurssimaksuun voi hakea maahanmuuttajille, työttömille, alhaisen pohjakoulutuksen omaaville, oppimisvaikeuksia kokeville, 63 vuotta täyttäneille ja eläkeläisille tarkoitettua 50 euron opintosetelietua. Jos haet opintoseteliä, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten valitse ilmoittautuessasi maksutavaksi lasku. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Voit maksaa myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä Tyky+-seteleillä kurssipaikalla tai tilisiirtona Smartum Saldosta tai Tyky-Online-sivultasi.

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 21 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Jos osallistuminen kurssille perutaan tämän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamispäivää, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen tai muun kirjallisen selvityksen osallistumisesteestä.

Ilmoittaudu

Valitse maksutapa* Huom. Valitse lasku, jos haet opintosetelietua tai maksat Smartum- tai Tyky-maksuvälineellä.
Valitse käyttämäsi Smartum- tai Tyky-maksuväline.
Millä perusteella haet opintosetelietua?
Haluatko jatkossa tietoa toiminnastamme?
Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone