Perheteatteri

  • Aika:
  • Kesto: 23 opintotuntia (á 45 min.)
  • Paikka: Kansalaisfoorumin toimintatila, Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki
  • Maksu: Aikuinen 80 € ja lapsi 40 €
  • Osallistujamäärä: enintään 14
  • Ilmoittautuminen: 7.8.2017 mennessä

Perheteatteri on koko perheen teatteriryhmä, johon vanhempi, isovanhempi tai muu läheinen aikuinen osallistuu yhdessä lapsen kanssa. Se on mainio tapa sukeltaa yhdessä teatterin maailmaan, ja vahvistaa lapsen ja aikuisen välistä vuorovaikutusta. Kurssilla tutustutaan teatteriin erilaisten leikkien, pelien ja tarinoiden kautta. Toiminnassa harjaantuvat sekä lapsen että aikuisen esiintymis- ja ryhmätyötaidot.

Kurssi on tarkoitettu yli viisivuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen tai muille vähintään 18-vuotiaille läheisille. Aiempaa kokemusta teatterista ei tarvita. Yksi aikuinen voi osallistua korkeintaan kahden lapsen kanssa.

Kurssin kouluttaja on teatteri-ilmaisun ohjaaja Minttu-Maaria Makkonen.

Kurssi järjestetään maanantaisin 21.8.–11.12.2017 klo 17.00–18.00.

Aikuisen kurssimaksuun voi hakea  maahanmuuttajille, työttömille ja eläkeläisille tarkoitettua 35 euron opintosetelietua. Jos haet opintosetelietua, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten sitä ei makseta Holvissa ilmoittautumisen yhteydessä. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Lisätiedot: minna.lepisto@kansalaisfoorumi.fi

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.

Ilmoittaudu

Valitse maksutapa*
Täytä seuraavat kentät, jos haet opintosetelietua.
Millä perusteella haet opintosetelietua?
Lataa todistus tai muu selvitys
Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone