Perheteatteri

  • Aika:
  • Kesto: 23 opintotuntia (á 45 min.)
  • Paikka: Kansalaisfoorumin toimintatila, Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki
  • Maksu: Aikuinen 75 €, lapsi 35 €
  • Osallistujamäärä: enintään 16
  • Ilmoittautuminen: Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.8.2018. Kurssi on täynnä, jos haluat ilmoittautua jonoon, lähetä sähköpostia: minna.lepisto@kansalaisfoorumi.fi

Perheteatteri – yhteinen sukellus teatterin maailmaan

Perheteatteri on koko perheen teatteriryhmä, johon vanhempi, isovanhempi tai muu läheinen aikuinen osallistuu yhdessä lapsen kanssa. Se on mainio tapa sukeltaa yhdessä teatterin maailmaan ja vahvistaa lapsen ja aikuisen välistä vuorovaikutusta. Kurssilla tutustutaan teatteriin erilaisten leikkien, pelien ja tarinoiden kautta. Toiminnassa harjaantuvat sekä lapsen että aikuisen esiintymis- ja ryhmätyötaidot.

Kurssi on tarkoitettu yli viisivuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen tai muille vähintään 18-vuotiaille läheisille. Aiempaa kokemusta teatterista ei tarvita. Yksi aikuinen voi osallistua korkeintaan kahden lapsen kanssa.

Kurssin kouluttaja on teatteri-ilmaisun ohjaaja Minttu-Maaria Makkonen. Lue Minttu-Maarian blogikirjoitus Jokin muu, vaikkapa puu – ajatuksia perheestä ja teatterista.

Kurssi järjestetään maanantaisin 20.8.–17.12.2018 klo 17.30–18.30.

Kurssimaksuun voi hakea maahanmuuttajille, työttömille, alhaisen pohjakoulutuksen omaaville, oppimisvaikeuksia kokeville, 63 vuotta täyttäneille ja eläkeläisille tarkoitettua 40 euron opintosetelietua. Jos haet opintosetelietua, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten valitse ilmoittautuessasi maksutavaksi lasku. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Voit maksaa myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä Tyky+-seteleillä kurssipaikalla tai tilisiirtona Smartum Saldosta tai Tyky-Online-sivultasi.

Lisätiedot: minna.lepisto@kansalaisfoorumi.fi

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone