MOK Skills

  • Aika:
  • Kesto: 4 opintotuntia (á 45 minuuttia)
  • Paikka: Kansalaisfoorumin toimintatila, Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki
  • Maksu: 15 €/Kansalaisfoorumin jäsenet, 25 €/muut
  • Osallistujamäärä: enintään 16
  • Ilmoittautuminen: 1.10.2020 mennessä

Haasta itseäsi, kehitä taitojasi ja jaa tietoasi käytännön harjoitteiden avulla. MOK Skills on jatkoa Monikulttuuriselle ohjaajakoulutukselle.

Saavuta kulttuurisen osaamisen seuraava taso toiminnallisesti!

MOK Skills on harjoituksista ja toiminnallisista tehtävistä koostuva koulutus. Se on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat jo käyneet MOK Monikulttuurisen ohjaajakoulutuksen tai joilla on vastaava aiempi osaaminen ja jotka haluavat harjoitella näitä taitoja pienryhmässä toisten ammattilaisten kanssa. Käsittelemme mm. stereotypioita ja tulkintaa, etuoikeutta ja syvennymme viestintä- ja toimintamalleihin. Koulutus on kaksikielinen (suomi/englanti).

Koulutus järjestetään torstaina 22.10.2020 klo 12–15.30.

Kouluttajat: Pierre Jallow ja Tiia Soininen. Koulutus järjestetään yhteistyössä 09HHR/HNMKY:n kanssa.

Challenge yourself, develop your skills and share your knowledge in a practical way and take your cultural competence to the next level!

MOK Skills is a training full of practical exercises, drills and activities on Intercultural Competence. It is meant for people that have already participated in MOK Intercultural Competence Training (or have similar knowledge) and want to practice these skills in a small group with other professionals. Topics covered with exercises: stereotypes and interpretation, privilege, and the way we communicate and act. The training is bilingual (English/Finnish).

The training is on Thursday 22nd October at 12–15.30.

Trainers: Pierre Jallow and Tiia Soininen. The training is organised in cooperation with 09HHR/HNMKY.

Maksu: Kurssi maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.

Jäsenalennus

Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöjen jäsenet saavat koulutuksesta 10 euron alennuksen. Jos olet oikeutettu jäsenalennukseen, ilmoita alennuskoodi Jasenale10 maksaessasi verkkokaupassamme.

Lisätiedot / More information: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi 

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 21 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Jos osallistuminen kurssille perutaan tämän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamispäivää, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen. Peruutukset: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

MOK-logot

Ilmoittaudu

Jos edustamasi organisaatio on Kansalaisfoorumin jäsen tai jäsenorganisaation paikallisyhdistys, valitse jäsenliitto tästä.
Haluatko jatkossa tietoa Kansalaisfoorumin toiminnasta?
reCAPTCHA is required.