Luova kirjoittaminen

  • Aika:
  • Kesto: 14 opintotuntia (á 45 minuuttia)
  • Paikka: Kolarin lukio, Jokijalantie 43, Kolari
  • Maksu: 50 €
  • Osallistujamäärä: enintään 15
  • Ilmoittautuminen: 25.10.2019 mennessä

Vapaudu kirjallisen ilmaisun esteistä

Kurssilla keskitytään kirjallisen ilmaisun esteistä vapautumiseen ja oman kirjoittamisen kaikinpuoliseen sujuvoittamiseen. Lisäksi käsitellään kirjoittamisen ajankohtaisia asioita ja tutustutaan kirjallisten tuotosten julkaisumahdollisuuksiin. Osallistujat voivat myös itse vaikuttaa kurssin sisältöpainotuksiin ja jaettavan materiaalin avulla kirjoittaminen sujuu myös kurssin jälkeen.

Kurssi on suunnattu talvella 2019 Kolarissa pidetyn peruskurssin käyneille. Tämän lisäksi kurssille voivat osallistua myös henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita oman kirjoittamisen kehittämisestä. Kurssi sopii sekä proosan että lyriikan kirjoittajille – niin elämäkerrallisen kerronnan kuin mielikuvituksenkin maailmoissa viihtyville.

Kurssin kouluttajana toimii kirjailija, luovan kirjoittamisen opettaja Taija Tuominen.

Taija oli erinomainen kouluttaja, jonka tietomäärä, asiantuntemus ja varmuus löivät minut ällikällä. Palaute oli kannustavaa ja rakentavaa. Innostuin valtavasti! – Osallistujapalaute

Kurssin aikataulu: lauantaina 2.11. klo 10.00–17.15 ja sunnuntaina 3.11. klo 10.00–15.30.

Kurssi järjestetään yhteistyössä Kolarin kunnan kirjasto- ja kulttuuritoimen kanssa.

Lisätiedot: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 21 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Jos osallistuminen kurssille perutaan tämän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamispäivää, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen tai muun kirjallisen selvityksen osallistumisesteestä.