Kohti uutta

  • Aika:
  • Kesto: 12 opintotuntia (á 45 min.)
  • Paikka: Kansalaisfoorumin toimintatila, Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki
  • Maksu: 450 €
  • Osallistujamäärä: enintään 16
  • Ilmoittautuminen: 28.3.2018 mennessä

Järjestön kehittäjä tai johtaja, kaipaatko rohkaisua ja konkreettisia eväitä muutosprosessin onnistuneeseen toteuttamiseen järjestössäsi? Entä kaipaatko vertaistukea muilta samassa tilanteessa olevilta järjestöosaajilta?

Ilmoittaudu mukaan Kohti uutta – Muutoksen onnistunut toteuttaminen järjestössä -koulutukseen!

Koulutus antaa käytännön työkaluja järjestön uudistamiseen nopeasti muuttuvassa yhteiskunnallisessa tilanteessa sekä lisää ymmärrystä ihmisiä, tiimejä ja organisaatioita koskevista muutoksen lainalaisuuksista ja periaatteista.

Koulutuksessa perehdytään järjestön kehittämisen avainkysymyksiin: toimintatapojen ja käytäntöjen muuttamiseen, toimintakulttuurin uudistamiseen ja rakenteellisten muutosten toteuttamiseen. Läpi käydään myös muutosprosessin käytännön toteuttaminen: muutoksen vaiheet, muutoksen yksilöllinen kokeminen sekä muutosten juurruttaminen työn tekemisen arkeen. Koulutuksessa käsitellään myös muutosviestinnän periaatteita, muutosta tukevan viestinnän käytännön toteuttamista ja viestinnän välineiden hallintaa.

Kukin osallistuja tuo koulutukseen oman kehittämiskohteensa, jota työstetään yhdessä muiden osallistujien kanssa ja kouluttajien johdolla. Näin voit paneutua koulutuksessa konkreettiseen tapausesimerkkiin omassa järjestössäsi. Samalla voit oppia muiden kokemuksista ja näkemyksistä. Rajatut kehittämiskohteet sovitaan etukäteen kouluttajien kanssa.

Kouluttajina kurssilla toimivat kouluttaja ja konsultti YTT Juha Heikkala, viestintäjohtaja KK, MBA Eila Ruuskanen-Himma, pääsihteeri FT Aaro Harju.

Koulutus järjestetään seuraavina päivinä:

  • torstaina 12.4. klo 13.00–16.00
  • perjantaina 27.4. klo 9.00–12.00
  • torstaina 17.5. klo 13.00–16.00

Saat kurssilta mukaasi täydentävää materiaalia itseopiskelua varten. Tämän lisäksi koulutuksen hintaan sisältyy Aaro Harjun ja Eila Ruuskanen-Himman kirja Onnistu muutoksessa – järjestöjohtajan ja -kehittäjän käsikirja.

Lisätiedot: aaro.harju@kansalaisfoorumi.fi

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.

Ilmoittaudu

Valitse maksutapa*
Haluatko jatkossa tietoa toiminnastamme?
Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone