Kestävän kehityksen työpaja yhdistystoimijoille

  • Aika:
  • Kesto: 4 opintotuntia (á 45 minuuttia)
  • Paikka: Kansalaisfoorumin toimintatila, Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki
  • Maksu: 20 €. Kansalaisfoorumin jäsenille ilmainen!
  • Osallistujamäärä: enintään 25
  • Ilmoittautuminen: 6.10.2019 mennessä

Kestävä kehitys luontevaksi osaksi yhdistyksen arkea

Työpaja on tarkoitettu kaikille yhdistystoimijoille. 

Koulutuksen tarkoituksena on tutustua kestävän kehityksen kaikkiin osa-alueisiin (ekologinen, sosiaalinen, kulttuurinen ja taloudellinen) sekä innostaa ja sitouttaa osallistujia kestävän kehityksen edistämiseen oman yhdistyksen toiminnassa. Noin viikkoa ennen koulutusta teemoihin orientoidutaan pienen ennakkotehtävän avulla. Osallistavassa koulutuksessa käsitellään kestävän kehityksen merkitystä, ulottuvuuksia ja toimintamahdollisuuksia yhdistystoiminnan näkökulmasta. Lisäksi osallistujat luovat yhteiset nyrkkisäännöt kestävän kehityksen tärkeimmistä periaatteista ja toteutustavoista omassa yhdistyksessä/järjestössä.  

Koulutuksessa saat hyvän kokonaiskuvan siitä, miten kestävä kehitys sisällytetään luontevaksi osaksi yhdistyksen arkea ja toimintaa.

Kouluttajana toimii FM, kouluttaja/projektipäällikkö Maria Runonen Suomen ympäristöopisto SYKLIstä.

Jäsenille ilmainen!

Huom.! Mikäli et voi voi osallistua tähän koulutukseen, huomaathan mahdollisuuden osallistua vastaavaan koulutukseen webinaarimuotoisena marraskuussa!

Lisätiedot: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 14 päivää ennen kurssia. Jos osallistuminen kurssille perutaan tämän jälkeen, maksua ei palauteta ja ilmaispaikalla olevalta peruuttamatta poisjääneeltä ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen tai muun kirjallisen selvityksen osallistumisesteestä.

Ilmoittaudu

Jos edustamasi organisaatio on Kansalaisfoorumin jäsen tai jäsenorganisaation paikallisyhdistys, valitse jäsenliitto tästä.
Haluatko jatkossa tietoa Kansalaisfoorumin toiminnasta?
reCAPTCHA is required.