Kansalaistoimijoiden aamiaistapaaminen

  • Aika:
  • Paikka: Fazer Café, Kluuvikatu 3, Helsinki
  • Maksu: 15 €
  • Ilmoittautuminen: 15.11. mennessä

Itseohjautuvuus järjestötyössä

Karoliina Jarenko
Karoliina Jarenko

Tutut toimintatavat tuovat turvallisuuden tunnetta, mutta globaalissa ja kompleksisessa maailmassa ketteryys on valttia eikä sitä saavuteta jäyhillä rakenteilla ja muutoksen pelolla. Näin myös järjestöissä. Monet organisaatiot toimivat tarkkojen määräysten puitteissa, joissa liikkumatilaa on vähän.

Sopiiko itseohjautuvuus juuri meidän organisaatioomme? Itseohjautuvuuteen siirryttäessä on tärkeää pohtia, miksi ylipäätään halutaan olla itseohjautuvia. Itseohjautuvuuden ei välttämättä tarvitse olla maailmaa mullistavaa tai kaikkia tuttuja toimintatapoja romuttavaa. Se voi olla myös sitä, että otetaan aivot ja sydän mukaan töihin, ja että toimintaa kehitetään yhdessä koko organisaation voimin.

Näin on todennut Filosofian Akatemian toimitusjohtaja Karoliina Jarenko, joka on perehtynyt monipuolisesti organisaatiokulttuureihin ja organisaatioiden kehittämiseen tässä nopeasti muuttuvassa ajassa.

Hän alustaa tästä tärkeästä aiheesta seuraavassa Kansalaistoimijoiden aamiaistapaamisessa, joka järjestetään tiistaina 21. päivänä marraskuuta klo 8.30–9.30 Kluuvikadun Fazerilla. Aamiaistarjoilu alkaa jo klo 8.00. Kannattaa olla ajoissa paikalla ruuhkan välttämiseksi.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan aihepiiristä. Osallistu keskusteluun myös somessa aihetunnisteella #aaronaamu.

Jos haluat tiedon tulevista Kansalaistoimijoiden aamiaistapaamisista suoraan sähköpostiisi, liity kutsujen postituslistalle täällä.

Ilmoittaudu

Valitse maksutapa*

Maksa

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone