Kansalaistoimijoiden aamiaistapaaminen

Kuvallinen viestintä osana järjestöviestintää

Sanonnan ”kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” voisi päivittää muotoon ”kuva kertoo enemmän kuin luulet”. Kaikki kuvat kantavat kulttuuri- ja tilannesidonnaisia merkityksiä, joten kuvien tulkintaa ja vastaanottoa pitää tarkastella myös järjestöllisessä viestinnässä. Järjestötoiminnassa kuvallinen viestintä on sekä tekstimuotoisen viestinnän kuvittamista että järjestön toiminnan dokumentointia.

Ajankohtaisesta viestinnän ulottuvuudesta alustaa media- ja taidekasvattaja Raisa Laukkanen. Hän johdattaa kuulijat havainnollisin esimerkein pohtimaan sitä, miten järjestöjen viestinnässä hyödynnetään kuvallista materiaalia ja miten käytettävä kuvallinen materiaali toimii osana visualisoitunutta yhteiskuntaa.

Huom. tapaamispaikka!

Kansalaistoimijoiden aamiaistapaaminen järjestetään tällä kertaa Kansalaisfoorumin toiminnallisessa tilassa osoitteessa Käenkuja 1 B. Aamiaistarjoilu alkaa klo 8.00.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan aihepiiristä. Osallistu keskusteluun myös somessa aihetunnisteella #aaronaamu.

Jos haluat tiedon tulevista Kansalaistoimijoiden aamiaistapaamisista suoraan sähköpostiisi, liity kutsujen postituslistalle täällä.

Ilmoittaudu

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone