Kansalaistoimijoiden aamiaistapaaminen

  • Aika:
  • Paikka: Fazer Café, Kluuvikatu 3, Helsinki
  • Maksu: 15 €
  • Ilmoittautuminen: 7.9.2018 mennessä

Muutos parempaan – Miten järjestössä tehdään muutos?

Järjestöllisen muutoksen lähtökohtana on järjestön perustehtävä ja arvot. Visio antaa vetovoiman muutokselle. Strategia toimii tiekarttana, ja haluttu muutos toteutetaan systemaattisella työllä ja hyvällä johtamisella.

Järjestökentässäkin puhaltavat uudet tuulet. Millaista muutosta tarvitaan ja halutaan? Mikä on muutosstrategia? Miten muutosta johdetaan?

Petri Toikkannen alustaa Kansalaistoimijoiden aamiaistapaamisessaNäihin järjestötyön ydinkysymyksiin paneudutaan seuraavassa aamiaistapaamisessa. Alustajana on strategia- ja muutosvalmentaja Petri Toikkanen. Hän on Osana yhteistä ratkaisua Oy:n toimitusjohtaja. Toikkanen on opiskellut monipuolisesti strategiatyötä, johtamista ja palvelumuotoilua. Hän on työskennellyt viime vuodet strategiaprosessien, palveluiden kehittämisen ja organisaatiouudistusten parissa. Petri Toikkanen haluaa olla luomassa uutta ja kestävää ja katsoa tulevaisuuteen ja sen mahdollisuuksiin.

Aamiaistarjoilu alkaa klo 8.00. Kannattaa olla ajoissa paikalla ruuhkan välttämiseksi.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan aihepiiristä. Osallistu keskusteluun myös somessa aihetunnisteella #aaronaamu.

Jos haluat tiedon tulevista tapaamisista suoraan sähköpostiisi, liity Kansalaistoimijoiden aamiaistapaamisten kutsujen postituslistalle.

Ilmoittaudu

Valitse maksutavaksi joko Holvi-verkkomaksu tai lasku *
Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone