Kansalaistoimijoiden aamiaistapaaminen

  • Aika:
  • Paikka: Fazer Café, Kluuvikatu 3, Helsinki
  • Maksu: 15 €
  • Ilmoittautuminen: 11.5.2018 mennessä

Miten uusi teknologia voi toimia järjestötoiminnan tukena?

Uusi teknologia mullistaa ihmisten ja yhteiskuntien elämää. Mitkä ovat kehityksen yhteiskunnalliset merkitykset ja vaikutukset?

Uuteen teknologiaan liittyy suuria odotuksia. Kuinka paljon siinä on turhaa hypeä? Mikä on uuden teknologian todellinen hyödyntämispotentiaali?

Uutta teknologiaa voi hyödyntää myös järjestötoiminnassa. Mitkä ovat sen parhaat hyödyntämismahdollisuudet kansalais- ja järjestötoiminnassa?

Näistä kiinnostavista ja merkittävistä kysymyksistä alustaa Isabella Holm. Hän on digitaalisen murroksen asiantuntija, jonka katse kohdistuu tulevaisuuteen ja ihmisen rooliin mullistuksen keskellä. Isabella Holm toimii Reaktorissa Human Insights Leadinä ja tarkastelee työssään teknologisen kehityksen yhteiskunnallisia ja inhimillisiä vaikutuksia. Isabella on myös monilukutaidon ja mediakasvatuksen asiantuntija. Hän on vetänyt valtakunnallisia kehityshankkeita ja johtanut useita nuorten osallistamiseen tähtääviä koulutushankkeita järjestösektorilla.

Kansalaistoimijoiden aamiaistapaaminen järjestetään tiistaina 15. päivänä toukokuuta klo 8.30–9.30 Fazerin kahvilassa Kluuvikadulla. Aamiaistarjoilu alkaa klo 8.00. Kannattaa olla ajoissa paikalla ruuhkan välttämiseksi.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan aihepiiristä. Osallistu keskusteluun myös somessa aihetunnisteella #aaronaamu.

Jos haluat tiedon tulevista Kansalaistoimijoiden aamiaistapaamisista suoraan sähköpostiisi, liity kutsujen postituslistalle täällä.

Ilmoittaudu

Valitse maksutapa*
Jos valitset verkkomaksu-vaihtoehdon, sinut siirretään automaattisesti maksamaan Holvi-verkkokaupassa.
Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone