Käenkujan luova olotila – Sanattomia siltoja

  • Aika:
  • Paikka: Kansalaisfoorumin toimintatila, Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki
  • Maksu: 6 € / kerta tai 30 € / koko syksy
  • Osallistujamäärä: enintään 14
  • Ilmoittautuminen: 17.9.2018 mennessä

Inhimillisiä kohtaamisia

Miten kohdata ihan vaan ihmisinä, titteleistä ja taustoista viis? Käenkujan Olkkarin ensimmäisellä kerralla luodaan yhteistä tilaa ja sanatonta vuoropuhelua yksinkertaisten liike- ja ääni-improvisaatioiden avulla.

Ohjaajana Maaria Tuhkunen

Luova olotila – irtiotto arjesta

Käenkujan luova olotila on osallistavien taidetapahtumien sarja, jonka Kansalaisfoorumi toteuttaa syksyllä 2018. Joka toinen tiistai lounasaikaan Sörnäisissä tarjoutuu tilaisuus pieneen irtiottoon arjesta yhteisötaiteen hengessä.

Tarjolla on aina tunnin ohjattu sessio kehoa ja mieltä virkistävää taidelähtöistä toimintaa. Joka kerralla tehdään yhdessä jotain erilaista luovuutta avaavaa, ilahduttavaa ja rentouttavaa.

Käenkujan luova olotila on avoin kaikille 15 vuotta täyttäneille, kaipasitpa lisävirtaa työviikkoon, sosiaalista toimintaa kotielämän vastapainoksi tai uutta innostavaa tekemistä. Mukaan on helppo tulla ilman aiempaa kokemusta.

Voit ilmoittautua yhdellä kertaa kaikkiin syksyn Luova olotila -tapahtumiin tai valita yksittäisistä tapahtumista sinulle sopivimmat. Voit maksaa osallistumismaksun etukäteen Holvi-verkkokaupassa tai käteisellä paikan päällä.

Käenkujan luovan olotilan kaikki teemat:

Lisätietoja: maaria.tuhkunen@kansalaisfoorumi.fi

Ilmoittaudu

Ilmoittaudun
Haluatko jatkossa tietoa toiminnastamme?
Heading
Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone