Jäsenjärjestöpäivä

  • Aika:
  • Paikka: Rastilan Kartano, Karavaaninkatu 4, 00980 Helsinki
  • Maksu: Tapahtuma on ilmainen
  • Osallistujamäärä: 30
  • Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset 3.8.2018 mennessä

Tervetuloa Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöväen virkistäytymis- ja hyvinvointipäivään!

Tiesithän, että Harrastajateatteriliiton, Kansanmusiikkiliiton, Kanteleliiton, Nuorisoseurojen, Nuorisosirkusliiton, Puhallinorkesteriliiton ja Senioriliikkeen jäsenenä olet myös Kansalaisfoorumin jäsen?

Kaikki jäsenliittojemme ja niiden jäsenyhdistysten luottamushenkilöt ja työntekijät sekä toiminnassa mukana olevat vapaaehtoiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Tietoa tapahtumasta saa jakaa oman yhdistyksen jäsenille!

Tule viettämään toiminnallista ja yhteisöllistä päivää, virkistäytymään ja rakentamaan yhteistä tulevaisuutta merellisestä ympäristöstä inspiroituen.

Jäsenjärjestöpäivä järjestetään 25.8.2018 Rastilan kartanossa. Paikan päälle on helppo tulla julkisilla tai omalla autolla.

Ohjelma 

klo 11.30 Lounas
klo 12.30 Miltä näyttää yhteinen tulevaisuutemme?
klo 14.00 Kahvit
klo 14.30 Elämyksellinen taidepaja
klo 17.00 Iltaohjelma ja rentoa yhdessäoloa

klo 21.00 Kohti kotia

Päivä aloitetaan yhteisellä lounaalla. Ruokailun jälkeen ideoidaan toiminnallisesti Kansalaisfoorumin ja sen jäsenjärjestöjen yhteistä tulevaisuutta Metodix Oy:n Hannu Linturin ja Antti Kaupin johdolla. He tutustuttavat meidät toiminnallisesti tulevaisuustyöskentelyyn, joka Kansalaisfoorumilla on ollut käynnissä keväällä 2018.

Iltapäiväkahvien jälkeen matka jatkuu rentoutustuokiolla, jossa hypätään irti arjesta. Tätä seuraa luonnosta inspiroituvaa taidetyöskentelyä. Lopuksi toteutetaan yhdessä pienimuotoinen yhteisötaideteos. Aiheeseen meidät johdattaa Kansalaisfoorumin koulutussuunnittelija Maaria Tuhkunen.

Iltaohjelmassa on mahdollisuus saunoa ja uida sekä viettää aikaa yhdessä pelaillen ja tutustuen.

Päivä on maksuton. Lounas, iltapäiväkahvit ja iltapala kuuluvat ohjelmaan. Tilaa on 30 ensimmäiselle ilmoittautujalle, joten ilmoittaudu pian!

Lisätietoja: maaria.tuhkunen@kansalaisfoorumi.fi

Peruutusehdot: Ilmoittautumisen voi perua 13.8.2018 mennessä, minkä jälkeen peruutuksesta ja perumatta jättämisestä peritään 20 euron maksu, jos ilmoittautuneella ei ole esittää lääkärintodistusta tai todistetta muusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.

Ilmoittaudu

Mihin liittoon tai sen jäsenyhdistykseen kuulut?
Missä tehtävässä toimit?
Haluatko tilata jäsenkirjeemme?
Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone