Järjestön varainhankinta – Miljoonia (vai) mokkapaloja?

  • Aika:
  • Kesto: 2,5 opintotuntia (á 45 minuuttia)
  • Paikka: Verkossa
  • Maksu: 50 / 40 €. Hintaan sisältyy uusi opaskirja varainhankinnasta!
  • Ilmoittautuminen: 13.4. mennessä

Webinaari on tarkoitettu kaikille järjestö- ja yhdistystoimijoille.

Tiivis ja ajankohtainen tietopaketti järjestöjen varainhankinnasta

Järjestöjen varainhankinta on noussut entistä tärkeämpään rooliin julkisen rahoituksen tiukentuessa. Myös 1.3.2020 voimaan astunut uusi rahankeräyslaki tuo muutoksia järjestöjen varainhankintaan.

Webinaarissa saat tiiviissä ajassa kokonaiskuvan siitä, miten varainhankintaa voidaan kehittää luontevana osana järjestösi toimintaa. Saat myös uunituoreet tiedot uudistetun rahankeräyslain vaikutuksista varainhankintaan sekä tutustut erilaisiin varainhankinnan muotoihin. Lisäksi koulutus tarjoaa vinkkejä siihen, miten järjestösi osaa valita sille sopivimmat varainhankinnan muodot.

Viikkoa ennen koulutusta sen teemoihin orientoidutaan pienen ennakkotehtävän avulla.

Kouluttajana toimii Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n pääsihteeri, Torni Consulting Oy:n toimitusjohtaja Pia Tornikoski. Tornikoski on näköalapaikalla suomalaisen varainhankinnan kentällä. Hän on kirjoittanut alkuvuonna 2020 julkaistavan varainhankintaoppaan ”Miljoonia (vai) mokkapaloja. Opaskirja yleishyödyllisen yhteisön varainhankintaan”. Hän toimii kehittäjänä ja kouluttajana Ammattimainen varainhankinta -koulutusohjelmassa. Lisäksi hän toimii myös yrittäjänä varainhankinnan, markkinoinnin ja viestinnän alalla mm. koordinoiden järjestöjen yhteistä testamenttilahjoittamiseen liittyvää markkinointiviestintähanketta.

Hinta sisältää uunituoreen kirjan varainhankinnasta

Koulutuksen hinta sisältää julkaisun Miljoonia (vai) mokkapaloja – Opaskirja yleishyödyllisten yhteisöjen varainhankintaan (arvo 23 €).

Koulutus maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.

Jäsenalennus

Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöjen jäsenet saavat koulutuksesta 10 euron alennuksen. Jos olet oikeutettu jäsenalennukseen, ilmoita alennuskoodi Jasenale10 maksaessasi verkkokaupassamme.

Lisätiedot: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi 

Peruutusehdot: Webinaariin ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen voi peruuttaa maksutta 14 päivää ennen koulutusta. Jos osallistuminen perutaan tämän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen webinaaria, ilmoittautujalta peritään koko osallistumismaksu. Peruuntumistapauksissa osallistumismaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen. Peruutukset: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Ilmoittaudu

Jos edustamasi organisaatio on Kansalaisfoorumin jäsen tai jäsenorganisaation paikallisyhdistys, valitse jäsenliitto tästä.
Haluatko jatkossa tietoa toiminnastamme?
reCAPTCHA is required.