Järjestön varainhankinta – Miljoonia (vai) mokkapaloja?

  • Aika:
  • Kesto: 2,5 opintotuntia (á 45 minuuttia)
  • Paikka: Kulttuuritalo Laikku, Keskustori 4, Tampere
  • Maksu: 50 / 40 €. Hintaan sisältyy uusi opaskirja varainhankinnasta!
  • Osallistujamäärä: enintään 70
  • Ilmoittautuminen: 11.3.2020 mennessä

Koronavirustilanteesta johtuen lähikoulutus korvataan webinaarilla, joka pidetään tiistaina 17.3. klo 14–16. Kaikille koulutukseen ilmoittautuneille on ilmoitettu asiasta sähköpostilla.

Järjestöjen varainhankinta on noussut entistä tärkeämpään rooliin julkisen rahoituksen tiukentuessa. Myös 1.3.2020 voimaan astuva uusi rahankeräyslaki tuo muutoksia järjestöjen varainhankintaan.

Tiivis ja ajankohtainen tietopaketti järjestöjen varainhankinnasta

Koulutuksessa saat tiiviissä ajassa kokonaiskuvan siitä, miten varainhankintaa voidaan kehittää luontevana osana järjestösi toimintaa. Saat myös uunituoreet tiedot uudistetun rahankeräyslain vaikutuksista varainhankintaan sekä tutustut erilaisiin varainhankinnan muotoihin. Lisäksi koulutus tarjoaa vinkkejä siihen, miten järjestösi osaa valita sille sopivimmat varainhankinnan muodot. Koulutus on tarkoitettu kaikille järjestö- ja yhdistystoimijoille.

Noin viikkoa ennen koulutusta sen teemoihin orientoidutaan pienen ennakkotehtävän avulla.

Kouluttajana toimii Vastuullinen Lahjoittaminen ry:n pääsihteeri, Torni Consulting Oy:n toimitusjohtaja Pia Tornikoski. Tornikoski on näköalapaikalla suomalaisen varainhankinnan kentällä. Hän on kirjoittanut alkuvuonna 2020 julkaistavan varainhankintaoppaan ”Miljoonia (vai) mokkapaloja. Opaskirja yleishyödyllisen yhteisön varainhankintaan”. Hän toimii kehittäjänä ja kouluttajana Ammattimainen varainhankinta -koulutusohjelmassa. Lisäksi hän toimii myös yrittäjänä varainhankinnan, markkinoinnin ja viestinnän alalla mm. koordinoiden järjestöjen yhteistä testamenttilahjoittamiseen liittyvää markkinointiviestintähanketta.

Hinta sisältää uunituoreen kirjan varainhankinnasta

Kurssin hinta sisältää julkaisun Miljoonia (vai) mokkapaloja – Opaskirja yleishyödyllisten yhteisöjen varainhankintaan (arvo 23 €).

Kurssi maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.

Jäsenalennus

Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöjen jäsenet saavat koulutuksesta 10 euron alennuksen. Jos olet oikeutettu jäsenalennukseen, ilmoita alennuskoodi Jasenale10 maksaessasi verkkokaupassamme.

Lisätiedot: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi 

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 21 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Jos osallistuminen kurssille perutaan tämän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamispäivää, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen. Peruutukset: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi