Myötätuntokirjoittaminen

  • Aika:
  • Kesto: 12 opintotuntia (á 45 min.)
  • Paikka: Kansalaisfoorumin toimintatila, Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki
  • Maksu: 100 €
  • Osallistujamäärä: enintään 12
  • Ilmoittautuminen: 12.10.2018 mennessä

Matka itseen myötätuntokirjoittamisen ja armollisuuden keinoin

Haluatko oppia olemaan riittävä itsellesi, löytää työkaluja omaan jaksamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin? Tervetuloa mukaan!

Myötätuntokirjoittamisen ja armollisuuden työpajassa vahvistetaan ja tuodaan itsessä asuvaa viisasta ja myötätuntoista puolta näkyväksi.

Itsemyötätunnon harjoittelulla on havaittu olevan merkittävä vaikutus hyvinvointiin. Mitä itsemyötätunto ja armollisuus tarkoittavat ja miten ne ilmenevät arjessa? Miten niitä voi lisätä omassa elämässä?

Näihin kysymyksiin kurssilla paneudutaan myötätuntokirjoittamisen ja yhteisten keskustelujen keinoin. Kurssin luento-osuus perustuu kouluttajan Armon kintereillä -teoksen haastatteluaineistoon sekä havaintoihin ihmisenä kasvamisen armottomuudesta, selviytymiskeinoista ja elämänlaadun parantamisesta.

Kurssin kouluttajana toimii filosofian maisteri, tietokirjailija ja valmentaja Taru Hallikainen. Lue lisää Tarusta Armon kintereillä -Facebook-sivulta  ja hänen kotisivuiltaan.

Tunnit ovat lauantaina klo 12.00–17.00 ja sunnuntaina klo 9.30–14.30.

Kurssimaksuun voi hakea maahanmuuttajille, työttömille, alhaisen pohjakoulutuksen omaaville, oppimisvaikeuksia kokeville, 63 vuotta täyttäneille ja eläkeläisille tarkoitettua 50 euron opintosetelietua. Jos haet opintosetelietua, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten valitse ilmoittautuessasi maksutavaksi lasku. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Voit maksaa myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä Tyky+-seteleillä kurssipaikalla tai tilisiirtona Smartum Saldosta tai Tyky-Online-sivultasi.

Lisätietoja: minna.lepisto@kansalaisfoorumi.fi

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta lääkärintodistusta tai vastaavaa dokumenttia vastaan.

Ilmoittaudu

Valitse maksutapa* Huom. Valitse lasku, jos haet opintosetelietua tai maksat Smartum- tai Tyky-maksuvälineellä.
Valitse käyttämäsi Smartum- tai Tyky-maksuväline.
Millä perusteella haet opintosetelietua?
Haluatko jatkossa tietoa toiminnastamme?
Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone