Hyvinvointia ja voimavaroja taiteen keinoin

  • Aika:
  • Kesto: 18 opintotuntia (á 45 min.)
  • Paikka: Kansalaisfoorumin toimintatila, Käenkuja 1 A, 00500 Helsinki
  • Maksu: 100 €, sisältäen opetuksen ja taidetarvikkeet
  • Osallistujamäärä: 8–12
  • Ilmoittautuminen: 1.3.2017 mennessä

Kurssilla käsitellään hyvinvointiin liittyviä teemoja taiteen keinoin. Pääpaino on voimavarojen löytämisessä, oman luovan puolen vahvistamisessa ja itselle merkityksellisten asioiden tunnistamisessa.

Ryhmässä työskennellään taideterapeuttisin menetelmin käyttäen kuvaa, liikettä, ääntä, kirjoittamista ja draamaa. Kurssille voi tulla ilman mitään aiempaa kokemusta taidetyöskentelystä – työtavat sopivat kaikille, ja niihin johdatellaan lempeästi helppojen ja hauskojen harjoitteiden kautta. Vapaan itseilmaisun ilo ja luovan voiman tunnistaminen itsessä ovat oleellinen osa kurssia.

Taidetyöskentelyn lisäksi kurssi sisältää rentoutumista, läsnäoloa ja kehotietoisuutta tukevia harjoitteita.

Kurssi sopii jokaiselle, joka haluaa lisätä itsetuntemustaan ja tukea arjen hyvinvointia luovin keinoin. Kurssi antaa eväitä esimerkiksi henkilöille, jotka pohtivat työssä tai vapaaehtoistyössä jaksamista. Huom! Ryhmä ei sovellu akuutissa kriisissä olevalle.

Kurssin kouluttajana toimii Maaria Tuhkunen (TeM). Tuhkunen on hyvinvoinnin tukemiseen ja terapeuttiseen taiteeseen erikoistunut teatteripedagogi, yhteisötaiteilija ja kouluttaja.

Kurssi kestää 9.3.–13.4.2017. Tapaamiset ovat torstaisin klo 16.30–19.00, yhteensä kuusi kertaa.

Kurssimaksuun voi hakea  maahanmuuttajille, työttömille ja eläkeläisille tarkoitettua 30 euron opintosetelietua. Jos haet opintosetelietua, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten sitä ei makseta Holvissa ilmoittautumisen yhteydessä. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Lisätietoja kurssista voi kysyä suoraan kouluttajalta: maaria.tuhkunen@gmail.com.

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.

Ilmoittaudu

Valitse maksutapa*
Täytä seuraavat kentät, jos haet opintosetelietua.
Millä perusteella haet opintosetelietua?
Lataa todistus tai muu selvitys

Maksa

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone