Elämänpolku

  • Aika:
  • Kesto: 48 opintotuntia (á 45 minuuttia)
  • Paikka: Kansalaisfoorumin toimintatila, Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki
  • Maksu: 750 / 720 / 700 €
  • Osallistujamäärä: enintään 8
  • Ilmoittautuminen: 29.8. mennessä

Kuvista ja kerronnasta rakentuu elämänpolku

Koulutuksessa opit käyttämään ja soveltamaan elämänkaarellista mallia oman taustan työstämisessä kuvien ja kerronnan avulla. Tavoitteena on käydä läpi omaan taustahistoriaan sekä ikäkausiin liittyviä valokuvia ja nostaa niiden avulla esiin elämän käännekohtia, kokemuksia ja tärkeitä ihmisiä.  

Siitä, miten elämänpolku on kierrellyt läpi erilaisten maisemien ja kohtaamisten, kirjoitetaan lyhyitä tarinoita. Näistä ja miten minusta tuli minä -identiteettitehtävistä opiskelija saa kirjalliset palautteet kouluttajalta. Kokemusten temaattisella, ohjatulla jakamisella ryhmässä, on suuri merkitys. 

Koulutus soveltuu monen ikäisille. Myös sinulle, joka et iän, tai sairauden vuoksi jaksa lähteä kirjoittamaan elämästäsi aikaa ja voimia kysyvää pidempää elämäkertaa. Koulutus sopii erinomaisesti peruskartoitukseksi sinulle, joka jossakin vaiheessa suunnittelet kirjoittavasi elämäkertasi. 

Koulutus antaa työvälineitä ohjaamiseen esimerkiksi erilaisilla ihmissuhde-, hoiva-, hoito- ja opetusaloilla. Koulutus on myös perustana sille, että kurssin käynyt voi toimia työparina henkilölle, joka ei yksin pysty elämäkertamateriaaliaan työstämään.

Kouluttajana toimii psykoterapeutti, kirjailija Pepi Reinikainen. Pääset tutustumaan Pepin kehittämään elämänkaarikirjoittamiseen täältä.

Koulutuksen lähioppimisjaksot pidetään lauantaisin, kuuden opintotunnin kestoisina kerran kuussa, syyskuusta 2020 huhtikuuhun 2021.

Lähioppimispäivät ovat syksyllä 2020: 19.9., 17.10., 14.11. ja 12.12.2020

sekä keväällä 2021: 16.1., 13.2., 13.3. ja 10.4.2021.

Aikataulu: lauantaisin klo 10.00–15.30.

Maksu: Kurssi maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme.

Alennettu kurssimaksu

Työttömät ovat oikeutettuja 50 eurolla ja eläkeläiset 30 eurolla alennettuun kurssimaksuun. Jos olet oikeutettu tähän alennukseen:

  • Valitse ilmoittautumislomakkeessa kohta ”Haen alennettua kurssimaksua”.
  • Maksaessasi kurssin verkkokaupassamme, anna alennuskoodi Alennus50 (työttömät) tai Alennus30 (eläkeläiset).
  • Alennettuun kurssimaksuun oikeuttavat kortit ja muut dokumentit tarkistetaan kurssipaikalla.

Lisätiedot: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 21 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Jos osallistuminen kurssille perutaan tämän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamispäivää, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen. Peruutukset: tuuli.jarvinen@kansalaisfoorumi.fi

Ilmoittaudu

Millä perusteella haet opintosetelietua?
Haluatko jatkossa tietoa toiminnastamme?
reCAPTCHA is required.