Elämänpolku

  • Aika:
  • Kesto: 27 opintotuntia (á 45 minuuttia)
  • Paikka: Kolarin kunnanvirasto, Isopalontie 2, 95900 Kolari
  • Maksu: 160 €. Maksamalla kurssin ilmoittautumisen yhteydessä verkkokaupassamme, varmistat paikkasi kurssille ja saat Pepi Reinikaisen Elämässä eteenpäin-kirjan.
  • Osallistujamäärä: 12 (Ryhmä täynnä, kysy peruutuspaikkaa: timo.tervo@kansalaisfoorumi.fi)
  • Ilmoittautuminen: 31.5.2019 mennessä

Kuvista ja kerronnasta rakentuu elämänpolku

Elämänpolku on kirjoittajakurssi, jossa kuvien ja kerronnan avulla työstetään jaksoissa omaa elämänkaarta.

Kurssin tavoitteena on käydä läpi omaan elämänhistoriaan ja omiin paikkoihin sekä ikäkausiin liittyviä valokuvia, joiden avulla nostetaan esiin tärkeitä  kokemuksia ja käännekohtia sekä moninaisiin valintoihin vaikuttaneita ihmisiä. Pohditaan ja poristaan, yksin ja yhdessä, miten elämänpolku on kierrellyt läpi erilaisten maisemien, kokemusten ja kohtaloiden. Kurssilaiset saavat myös jonkin verran palautetta kouluttajalta. Kurssi soveltuu monenikäisille aikuisille.

Erinomainen ohjaaja ja todellakin tunsi asiansa. Varmasti osallistun muillekin kursseille! – Osallistujapalaute Elämänkaarikirjoittajakurssilta

Kurssin kouluttajana toimii Pepi Reinikainen.Pepi Reinikainen on Miehen tie -elämänkaarikurssin kouluttaja. Pepi on vapaa kirjailija ja kouluttaja sekä psykoterapeutti. Hän on elämäkertakirjoittamiseen ja -prosessointiin tarkoitetun elämänkaarikirjoitusmallin kehittäjä. Vuodesta 2014 hän on toiminut Kansalaisfoorumissa Elämänkaarikirjoittajakoulutusten vetäjänä. Reinikainen on julkaissut lukuisia kauno- ja tietokirjoja. Syksyllä 2018 ilmestyneessä kirjassaan Nuoruuteni Nunnala – Sisäoppilaitoksen salatut vuodet, hän avaa rohkeasti traumaattiset kokemuksensa ja henkilökohtaisen elämänsä noilta nuoren ihmisen identiteettisesti ratkaisevilta vuosilta. Pepi kertoo teoksestaan KulttuuriKolari-tapahtuman kirjailijatapaamisessa 28.6.2019.

Voit maksaa kurssimaksun tai osan siitä Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä Tyky+-seteleillä kurssipaikalla tai tilisiirtona Smartum Saldosta tai Tyky-Online-sivultasi.

Lisätiedot: timo.tervo@kansalaisfoorumi.fi

Peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 21 päivää ennen kurssin alkamispäivää. Jos osallistuminen kurssille perutaan tämän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamispäivää, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta esittämällä lääkärintodistuksen tai muun kirjallisen selvityksen osallistumisesteestä.