Elämänkaari­kirjoittaminen

  • Aika:
  • Kesto: 8 opintopistettä
  • Paikka: Pohjankartano, Suvantokatu 1, Oulu
  • Maksu: 1.500 € (1–3 erässä) sisältää opetuksen, materiaalin, palautteet ja juomatarjoilun.
  • Osallistujamäärä: 8
  • Ilmoittautuminen: Ryhmä on täynnä.

Haluatko jättää itsestäsi jäljen historiaan? Löytää syy-yhteyksiä tapahtumille, ymmärtää enemmän elämääsi ja itseäsi? Elämänkaarikirjoitus on tätä kaikkea – ja paljon muuta!

Elämänkaarikirjoittamisen koulutuksessa käydään läpi omaa elämäntarinaa seitsemän vuoden jaksoissa. Koulutus kehittää kerronnallisen ja kirjallisen ilmaisun taitoja. Opiskelu sisältää itsenäistä aineiston- ja tiedonhankintaa sekä kootun aineiston työstämistä kirjoittamalla. Omaa elämänkaarta ja kirjoittamisprosessia reflektoivia tapaamisia on kahdeksan.

Opintojakson tapaamisten sisältöteemat ovat: orientaatio, isovanhemmat, vanhemmat, lapsuus, nuoruus, aikuisuus, keski-ikä ja kypsä ikä. Opiskelija saa kouluttajalta kirjallista, henkilökohtaista palautetta oppimistehtävistään.

Kurssille ovat tervetulleita kaikki kirjoittamisesta, oman suku- ja henkilöhistorian tutkimisesta sekä henkisestä kasvusta kiinnostuneet. Kurssi sopii erinomaisestikaikenlaisissa elämäntilanteissa ja -tehtävissä oleville henkilöille.

Kouluttajana toimii elämänkaarikirjoittamisen mallin kehittänyt psykoterapeutti ja kirjailija Pepi Reinikainen.

Kurssi on auttanut ajattelemaan omaa elämänkaartani kunnioittavalla tavalla, hyväksymään elämän sellaisena kuin se on eletty. – Osallistujapalaute

Kurssi opiskellaan monimuoto-opintoina syksystä 2017 kevääseen 2018. Kurssin kokonaislaajuus on 8 opintopistettä (216 opintotuntia, josta 64 yhdessä oppimista ja 152 itsenäistä työskentelyä).

Kontaktiopetusta on 8 tapaamisen verran. Yksi tapaaminen kestää perjantaista lauantaihin, yhteensä 2 x 4 opintotuntia (1 opintotunti = 45 min.). Sen lisäksi kurssiin kuuluu itsenäistä opiskelua.

Klikkaa kuvaa ja lue lisää Pepi Reinikaisesta ja elämänkaarikirjoittamisesta 14.6.2017 ilmestyneestä Oulu-lehdestä.

Ryhmä kokoontuu syyskaudella 2017 perjantaisin (klo 17.00–20.15) ja lauantaisin (klo 11.00–14.15) seuraavina päivinä:
22.–23.9.
20.–21.10.
17.–18.11.
15.–16.12.

Vuonna 2018 ryhmä kokoontuu
19.-20.1.
16.-17.2.
16.-17.3.
13.-14.4.

Paikka: Pohjankartano, Suvantokatu 1, Oulu

Kurssin hinta on 1.500 euroa. Se sisältää opetuksen, materiaalin, palautteet ja juomatarjoilun. Osallistumismaksun voi suorittaa 1-3:een maksuerässä.

Kurssimaksuun voi hakea  maahanmuuttajille, työttömille ja eläkeläisille tarkoitettua 200 euron opintosetelietua.

Lisätietoja: timo.tervo@kansalaisfoorumi.fi tai pekka.kinnunen@kansalaisfoorumi.fi

Lue lisää elämänkaarikirjoittamisesta Pepi Reinikaisen sivustolta.

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone