Elämäkerta­kirjoittamisen jatkokurssi

  • Aika:
  • Kesto: 14 opintotuntia (á 45 min.)
  • Paikka: Monari, Anni Swanin katu 7, Lappeenranta
  • Maksu: 110 €
  • Osallistujamäärä: 14
  • Ilmoittautuminen: Ryhmä on täynnä. Kysy peruutuspaikkaa: timo.tervo@kansalaisfoorumi.fi

Elämäkertakirjoittamisen jatkokurssilla syvennetään elämäkerrallista kirjoittamista teorian, keskustelujen ja erilaisten harjoitusten avulla. Pääpaino on jokaisen omassa tekstissä. Samalla tutustutaan kirjoittamisen erilaisiin apuvälineisiin, mm. uusimpiin kirjoittamisoppaisiin, elämäkertoihin ja kaunokirjallisuuteen.

Jatkokurssille osallistuminen ei edellytä valmennuskurssin käymistä. Riittää, että on intoa ja halua sekä hieman kokemusta kirjoittamisesta.

Kurssin kouluttajana toimii kirjailija, luovan kirjoittamisen opettaja Taija Tuominen.

Taija oli erinomainen kouluttaja, jonka tietomäärä, asiantuntemus ja varmuus löivät minut ällikällä. Palaute oli kannustavaa ja rakentavaa. Innostuin valtavasti! – Osallistujapalaute

Tunnit ovat lauantaina klo 10.00–17.15 ja sunnuntaina klo 10.00–15.30.

Kurssimaksuun voi hakea maahanmuuttajille, työttömille, alhaisen pohjakoulutuksen omaaville, oppimisvaikeuksia kokeville, 63 vuotta täyttäneille ja eläkeläisille tarkoitettua 50 euron opintosetelietua. Jos haet opintosetelietua, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten valitse ilmoittautuessasi maksutavaksi lasku. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Voit maksaa myös Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä Tyky+-seteleillä kurssipaikalla tai tilisiirtona Smartum Saldosta tai Tyky-Online-sivultasi.

Lisätietoja: timo.tervo@kansalaisfoorumi.fi

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu. Peruuntumistapauksissa kurssimaksusta voi hakea vapautusta lääkärintodistusta tai vastaavaa dokumenttia vastaan.

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone