Armollisuus ja itsemyötätunto -työpaja

  • Aika:
  • Kesto: 12 opintotuntia (á 45 min.)
  • Paikka: Rovaniemen järjestötalo, Kansankatu 8, 96100 Rovaniemi
  • Maksu: 120 €
  • Osallistujamäärä: 12
  • Ilmoittautuminen: Kurssilla on vapaana 2 paikkaa.

Itsemyötätunnon harjoittelulla on havaittu olevan merkittävä vaikutus hyvinvointiin. Mitä itsemyötätunto ja armollisuus tarkoittavat ja miten ne ilmenevät arjessa? Miten niitä voi lisätä omassa elämässä?

Työpajan keskeisenä sisältönä on matka itseen keskustelujen, myötätuntokirjoittamisen ja toiminnallisten tehtävien kautta. Työpajan luento-osuuden materiaali pohjautuu ohjaajan tekemiin haastatteluihin ja havaintoihin ihmisenä kasvamisen armottomuudesta, selviytymiskeinoista ja elämänlaadun parantamisesta.

Työpajan ohjaajana toimii filosofian maisteri, tietokirjailija ja valmentaja Taru Hallikainen. Lue lisää Tarusta Armon kintereillä -Facebook sivulta ja hänen kotisivuiltaan.

Tunnit ovat lauantaina 23.9. klo 12.0017.00 ja sunnuntaina 24.9. klo 09.3014.30.

Kurssimaksuun voi hakea maahanmuuttajille, työttömille ja eläkeläisille tarkoitettua 40 euron opintosetelietua. Jos haet opintosetelietua, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten sitä ei makseta Holvissa ilmoittautumisen yhteydessä. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Lisätiedot: timo.tervo@kansalaisfoorumi.fi
Kurssin yhteistyökumppani on Rovaniemen Neuvokas.

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.

 

Ilmoittaudu

Maksa

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone