Akryylimaalauksen jatkokurssi

  • Aika:
  • Kesto: 8 opintotuntia (á 45 minuuttia)
  • Paikka: Verkossa
  • Maksu: Kurssi on maksuton
  • Osallistujamäärä: Kurssi täynnä.
  • Ilmoittautuminen: 13.5. mennessä

Akryylimaalauksen jatkokurssi verkkokurssina

Akryylimaalaus on kiehtova maalaustekniikka, joka mahdollistaa monipuolisen ilmaisun sekä kokeneille että taideharrastustaan aloitteleville maalareille. Kurssilla on neljä tapaamiskertaa, joilla kerrataan erilaisia tekniikoita sekä tutustutaan maalaustaiteen tyylisuuntauksiin omien teosten inspiraatioksi. Kurssi soveltuu kaikille akryylimaalauksesta kiinnostuneille, joilla on jonkin verran kokemusta akryylimaalauksesta.

Kouluttajina toimivat taidekasvattajat Krista Blomqvist ja Tuuli Huovila. Kurssi järjestetään yhteistyössä Eläkeliiton Kulttuuria kaiken ikää-toiminnan kanssa.

Kurssin aikataulu: Verkkotapaamiset toteutetaan 18.5.–27.5. välisenä aikana kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 13.00–15.00.

Käytännön toteutuksesta

Kurssi toteutetaan verkkokurssina, eli osallistujat ovat yhteydessä toisiinsa ja opettajiin internetin välityksellä, verkossa olevan laitteen (tietokone, älypuhelin tai tabletti) oman kameran ja mikrofonin avulla. Kullakin tapaamiskerralla on yhteinen teoriaosuus ja tehtävänanto. Teorian ja tehtävän jälkeen osallistujat maalaavat itsenäisesti harjoitustöitään annetun ajan pitäen auki yhteyden muihin. Lopuksi harjoitustyöt käydään yhdessä läpi. Osallistujat voivat keskustella ohjaajien ja muiden osallistujien kanssa, ja kysyä neuvoja maalaamisen aikana.

Voit myös tutustua aiempien kurssien kokemuksiin blogissamme.

Mitä tarvitaan osallistumiseen

Kurssi on maksuton. Osallistuminen edellyttää kuitenkin verkkokurssiin osallistumisen mahdollistavien laitteiden käyttömahdollisuutta. Lisäksi edellytetään taidevälineiden hankintaa omakustanteisesti, kuten akryylimaalit pääväreissä + valkoinen, pensseleitä, maalausveitsi ja maalauspohjia tai -paperia.

Osallistumiseen tarvitaan tietokone, älypuhelin tai tabletti ja niiden peruskäytön hallinta. Lisäksi on hyvä olla käytössä kuulokkeet, joissa on mikrofoni, esimerkiksi älypuhelinten mukana tulevat nappikuulokkeet. Toteutukseen käytettävän Zoom-ohjelman käyttäminen on osallistujille maksutonta ja kurssitapaamiseen osallistutaan osallistujien sähköpostiin toimitettavan linkin kautta. Ennen kurssin alkua järjestetään mahdollisuus kokeilla omien laitteiden toimivuutta.

Lisätiedot: raisa.laukkanen@kansalaisfoorumi.fi

Mikäli ilmoittaudut kurssille, mutta et pääsekään osallistumaan, ilmoitathan ystävällisesti peruutuksesta ajoissa jotta jonossa olevat pääsevät paikallesi. Peruutukset: raisa.laukkanen@kansalaisfoorumi.fi