Suomen sosiaalifoorumin osatapahtumien ilmoittautuminen on avattu

Suomen sosiaalifoorumi tarjoaa tänä vuonna osallistujille viisi haastemuotoista teemaa, ja kutsuu järjestöt, verkostot, liikkeet ja ryhmät etsimään niihin ratkaisuja ruotsinkieliselle työväenopistolle Arbikselle Helsinkiin 21.–22.4.2018!

Sosiaalifoorumin uudistetuilla kotisivuilla www.sosiaalifoorumi.fi on nyt avattu ilmoittautuminen osatapahtumajärjestäjille. Sivuilta löydät myös menettelytapaohjeet, hinnat ja teemakoordinaattorit – älä epäröi ottaa mieleisenne teeman koordinaattoriin yhteyttä lisäohjeiden saamiseksi!

Suomen sosiaalifoorumin vuoden 2018 teemat ovat:

  • Katoava vapaus eli kuinka demokratia vallataan takaisin?
  • Systeemikriisi!
  • Kahden kerroksen väkeä
  • Erilaisen pelosta luottamuksen ja rauhan rakentamiseen
  • Epäreilu peli vai sosiaalinen hyvinvointi?

Perinteiseen tyyliinsä teemat ovat ennen kaikkea suuntaa antavia, eivätkä sido osatapahtumien järjestäjiä pitäytymään tiukasti niissä. Osatapahtumissa kuitenkin sitoudutaan noudattamaan Sosiaalifoorumin arvoja, jotka nekin löydät kotisivuilta.

Kannustamme yhteistyöhön tapahtumissa, rohkeisiin ja osallistaviin avauksiin ja keskusteluihin sekä kokeilemaan yhä uusia osatapahtumamuotoja! Perinteisten seminaarien ja työpajojen lisäksi foorumissa on tilaa myös vaikka piirikeskusteluille, elokuville, yhteisötaiteelle ja näyttelyille, jopa radiolähetyksille Lähiradion kanssa.

Ilmainen fasilitointi-workshop auttaa suunnittelussa

Apua osallistavan ja innostavan tapahtuman suunnitteluun tarjoaa Kansalaisfoorumin ilmainen fasilitointi-workshop Sosiaalifoorumin osatapahtumien järjestäjille Helsingissä 15.2. klo 17.30–20.30. Ilmoittaudu mukaan 14.2. mennessä!

Sosiaalifoorumin ilmoittautuminen on auki 16.3.2018 asti!

Suomen sosiaalifoorumi on osa maailmanlaajuista sosiaalifoorumi-liikettä. Sosiaalifoorumin pyrkimys on rakentaa yhteinen tila, jossa erilaiset kansalaisjärjestöt ja muut sosiaaliset liikkeet kohtaavat. Kansalaisfoorumi toimii vuosina 2017–2018 Sosiaalifoorumin tilijärjestönä.

Lue lisää Suomen sosiaalifoorumin verkkosivuilta.

Suomen sosiaalifoorumi -banneri

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone