Sivistysliitto Kansalaisfoorumi etsii pääsihteeriä

Kansalaisfoorumi on valtakunnallinen aikuisoppilaitos, joka tekee kulttuurista sivistystyötä, kehittää kansalais- ja järjestötoimintaa ja toimii opintokeskuksena. Kansalaisfoorumi tarjoaa koulutusta, tietoa ja tukea kulttuuriseen sivistystyöhön ja kansalaistoimintaan yhdessä jäsenjärjestöjen kanssa. Jäsenjärjestöihin kuuluu nuoriso- ja kulttuurijärjestöjä, musiikki- ja teatterialan liittoja ja senioriliitto.

Kansalaisfoorumin pääsihteeri kehittää strategisesti sivistysliiton toimintaa yhdessä muun henkilöstön kanssa, toimii opintokeskuksen rehtorina sekä johtaa henkilöstöä ja taloutta. Pääsihteeri toimii myös Kansalaisfoorumin hallituksen esittelijänä ja vastaa päätösten toimeenpanosta.

Pääsihteerin tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää johtamiskokemusta ja yli viiden vuoden työkokemusta vapaasta sivistystyöstä tai muulta koulutusalalta, kokemusta järjestötoiminnasta ja projektien läpiviemisestä ja taloushallinnon tuntemusta. Viestintä- ja markkinointitaitavuus ja toimivat yhteistyöverkostot ovat eduksi toiminnan kehittämisessä ja yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa.

Lisäksi pääsihteerin tehtävään vaaditaan oppilaitoksen rehtorin pätevyys: 1) ylempi korkeakoulututkinto, 2) 60 opintopisteen (tai 35 opintoviikon) laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, 3) opetushallituksen hyväksymien perusteiden mukainen opetushallinnon tutkinto eli vähintään 25 opintopisteen (tai 15 opintoviikon) laajuiset yliopiston järjestämät opetushallinnon opinnot tai muulla tavalla hankittu riittävä opetushallinnon tuntemus ja 4) riittävä työkokemus opettajan tehtävissä.

Lisätietoja antaa Kansalaisfoorumin hallituksen puheenjohtaja Juha Suoranta (puh. 050 4912 465) torstaina 6.9.2018 klo 18.00–19.00 ja perjantaina 7.9.2018 klo 9.00–10.00. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 20.9.2018 mennessä (postileiman päivä) osoitteella Sivistysliitto Kansalaisfoorumi, Merja Peurasaari, Vernissakatu 8 A, 01300 Vantaa (kirjekuoreen merkintä: hakemus, pääsihteeri) tai sähköpostitse osoitteeseen merja.peurasaari@kansalaisfoorumi.fi.

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone