Kurssi- ja opintoryhmätukea haetaan uudessa verkkopalvelussa

Joulukuun alku ja vuodenvaihde tuovat mukanaan uudistuksia Kansalaisfoorumin kurssi- ja opintoryhmätuen hakemiseen: uusi Skaftuki-verkkopalvelu korvaa aiemmin käytössä olleen SkafNet-palvelun. Jos sinulla on voimassa olevat tunnukset SkafNet-palveluun, olet saanut lisätietoja muutoksesta sähköpostiisi. Pääset lukemaan SkafNet-yhteyshenkilöille lähetetyn viestin myös tästä linkistä.

Tilitykset vanhaan ja hakemukset uuteen palveluun

Verkkopalvelut toimivat jonkin aikaa rinnakkain. Vuoden 2019 kurssit tilitetään vielä SkafNet-palvelussa, mutta vuoden 2020 kurssituntikiintiöt haetaan Skaftuki-palvelussa. Yhteisöllisten opintoryhmien haku aukeaa Skaftuki-palvelussa tammikuussa 2020.

Toimi näin:

  • Jos haluat hakea kurssituntikiintiön vuodelle 2020, siirry Skaftuki-palveluun (aukeaa 2.12.2019). Lisätietoja löydät sivulta Järjestä kurssi 2020.
  • Jos tilität vuoden 2019 kursseja tai opintoryhmiä, siirry SkafNet-palveluun. Lisätietoja löydät sivulta Järjestä kurssi 2019
  • Jos haluat hakea tukea vuonna 2020 toimivalle yhteisölliselle opintoryhmälle, pääset tekemään sen Skaftuki-palvelussa tammikuun alussa.

Tuen sähköpostiosoite muuttuu

Sähköpostiosoite info@skafnet.fi poistuu käytöstä 1.12.2019. SkafNet/Skaftuki-tiimi palvelee sinua jatkossa osoittessa info@skaftuki.fi.