Kuva:

Kouta-koulutustapahtuma 3.–5.11. Ivalossa – Työpajojen ohjaajat

Sanna Saarela on teatteritaiteen maisteri, teatteriohjaaja ja -opettaja. Hän on työskennellyt Suomen Harrastajateatteriliiton toiminnanjohtajana vuodesta 2020 ja ohjaa työn ohessa 1–2 esitystä vuodessa.

Henna Linné on Rovaniemeläinen teatteri-ilmaisun ohjaaja, joka on kouluttautunut ja työskennellyt teatterialalla sekä kameratyöskentelyn parissa ympäri Suomea ja hakenut vaikutteita aina Tansaniasta asti. Kehollinen ilmaisu, psykofyysinen näkökulma ja fyysinen näyttelijäntyö ovat Hennalle tärkeitä lähestymistapoja teatterintekemisessä. Luovan alan lisäksi Henna on liikunta-, hyvinvointi- ja terveydenhoitoalalla mm. fysioterapeutin ja personal trainerin rooleissa.

Heikki Hagman on pedagogi, sosionomi ja lavarunoilija, intohimona dialogi. Hän on opettanut ilmaisua mm. lukiolaisille ja teatteriharrastajille. Viime vuosina hän on osallistunut lukuisiin open mic -lavarunotilaisuuksiin sekä järjestänyt niitä. Hän on kaksinkertainen Poetry Slam Lahden piirinmestari. Arkisin hän toimii työhönvalmentajana.

Anna-Leena Nordberg on tunturi-lappilainen kouluttaja-ohjaaja-opas, joka rakastaa oppia uutta ja kehittää itseään. Koulutukseltaan Ansku on mm. teatteri-ilmaisun ohjaaja, jonka koulutus- ja ohjaustyössä osallistavalla ja soveltavalla taiteella on merkittävä rooli.

Anna Roos on inarilainen kuvataiteilija, keraamikko, poliitikko, kirjastonhoitaja ja sanataide-ohjaaja sekä entinen harrastajateatterilainen. Anna on erikoistunut kuvataiteilijan opinnoissaan esitystaiteeseen ja oma taiteellinen tuotanto painottuu performansseihin. Anna on perustajajäsen etelässä toimivassa Nykytaide-ryhmä Kylkiäisessä ja kiinnostunut taiteellisessa työssään yhteiskunnallisista aiheista ja erilaisista yhdessä tekemisen keinoista.