Kansalaisareenasta uusi jäsenjärjestö

Kansalaisfoorumi sai 23.11. uuden jäsenjärjestön, kun yleinen kokous päätti Kansalaisareena ry:n hyväksymisestä jäseneksi.

Kansalaisareena ry on vapaaehtoistoiminnan yhteiskunnallinen vaikuttaja ja kaikkien vapaaehtoistoimijoiden edunvalvoja. Kansalaisareenan perustehtävänä on luoda edellytyksiä vapaaehtoistoiminnan määrän lisäämiseksi ja laadun kehittämiseksi.

Kansalaisareena haluaa vahvistaa osaamista vapaaehtoistoiminnassa

Vapaaehtoistoiminta on keskeinen osa kansalaistoimintaa ja itsessään kehittää kansalaisvalmiuksia. Samalla se myös tarjoaa mahdollisuuksia itsensä kehittämiselle. ”Kansalaisareena haluaa vahvistaa jäsenkenttäänsä kuuluvien organisaatioiden osaamista vapaaehtoistoimintaan liittyen. Odotamme, että Kansalaisfoorumin tarjoaman tuen avulla saamme vahvistettua kansalaistoimintaa eri alueilla ja sitä kautta edistettyä ihmisten hyvinvointia.”, kertoo Kansalaisareenan toiminnanjohtaja Elina Varjonen.

Kansalaisfoorumi ja sen jäsenjärjestöt näkevätkin paljon mahdollisuuksia ja synergiaa yhteistyössä. ”Kansalaisareena tuo osaavan ja vaikuttavan lisän jäsenjärjestöverkkoomme”, toteaa Kansalaisfoorumin pääsihteeri Anneliina Wevelsiep. ”Odotamme innolla yhteistyötä niin järjestöjen vapaaehtoistoiminnan kehittämisessä kuin siitä viestimisessä esimerkiksi kansalaisyhteiskunta-sivuston ja verkkolehden kautta. Haluamme olla hyvä kumppani ja sparraaja Kansalaisareenalle sekä tietysti toimia eri jäsentemme yhteen saattajana.”

Kansalaisfoorumi toivottaa uuden jäsenjärjestön lämpimästi tervetulleeksi!