Etsitkö eväitä yhdistyksesi kehittämiseen tai vaikkapa uusia vinkkejä ryhmän ohjaamiseen? Kaipaatko tietoa suomalaisesta kansalaisyhteiskunnasta? Julkaisumme tarjoavat ajankohtaista ja käytännönläheistä tietoa esimerkiksi järjestötoiminnasta, kansalaisyhteiskunnasta, kulttuuri- ja taidekasvatuksesta sekä toiminnallisista oppimismenetelmistä.

Valikoimastamme löytyy kirjoja ja monenlaisia sähköisiä julkaisuja. Julkaisemme kuukausittain ilmestyvää Kansalaisyhteiskunnan verkkolehteä ja ylläpidämme Kansalaisyhteiskunta.fi-sivustoa. Tutustu myös kansalaisfoorumilaisten blogiteksteihin, muihin verkkosivuihimme ja seuraa meitä somessa!

Painetut Sähköiset
MenetelmäopasKulttuuri ja taideJärjestötoimintaKansalaisyhteiskuntaSivistysKaikki

Katso myös nämä:

Kansalaisyhteiskunnan verkkolehtiKansalais-
yhteiskunnan verkkolehti

Kansalaisyhteiskunnan verkkolehti käsittelee aiheita, jotka auttavat järjestötoimijoita kehittämään oman järjestönsä toimintaa ja perehdyttävät laajemmin kansalais- ja järjestötoimintaa koskettaviin kysymyksiin.

Kansalaisyhteiskunta-verkkosivustoKansalais-
yhteiskunta.fi

Kansalaisyhteiskunta.fi palvelee suomalaisia kansalaisjärjestöjä ja niiden toiminnasta kiinnostuneita henkilöitä. Sivusto antaa sekä perustietoa suomalaisesta kansalaisyhteiskunnasta että nostaa esiin alan ajankohtaisia teemoja ja julkaisuja.

 Kansalaisfoorumi-
lehti

 Kansalaisfoorumi-lehdestä löydät tietoa toiminnastamme ja palveluistamme. Lehdessä on myös asiantuntija-artikkeleita toimintaamme liittyvistä teemoista. Lehti julkaistaan kerran vuodessa ja se on luettavissa myös verkossa.

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone