Kuva: Anastasia Zhenina

Etsitkö eväitä yhdistyksesi kehittämiseen tai vaikkapa uusia vinkkejä ryhmän ohjaamiseen? Kaipaatko tietoa suomalaisesta kansalaisyhteiskunnasta? Julkaisumme tarjoavat ajankohtaista ja käytännönläheistä tietoa esimerkiksi järjestötoiminnasta, kansalaisyhteiskunnasta, kulttuuri- ja taidekasvatuksesta sekä toiminnallisista oppimismenetelmistä.

Valikoimastamme löytyy kirjoja ja monenlaisia sähköisiä julkaisuja. Julkaisemme kuukausittain ilmestyvää Kansalaisyhteiskunnan verkkolehteä ja ylläpidämme Kansalaisyhteiskunta.fi-sivustoa. Tutustu myös kansalaisfoorumilaisten blogiteksteihin, muihin verkkosivuihimme ja seuraa meitä somessa!

Painetut Sähköiset
SivistysJärjestötoimintaMenetelmäopasKulttuuri ja taideKansalaisyhteiskuntaKaikki

Katso myös nämä:

Kansalaisyhteiskunnan verkkolehti

Kansalais-
yhteiskunnan verkkolehti

Kansalaisyhteiskunnan verkkolehti käsittelee aiheita, jotka auttavat järjestötoimijoita kehittämään oman järjestönsä toimintaa ja perehdyttävät laajemmin kansalais- ja järjestötoimintaa koskettaviin kysymyksiin.

Kansalais-
yhteiskunta.fi

Kansalaisyhteiskunta.fi palvelee suomalaisia kansalaisjärjestöjä ja niiden toiminnasta kiinnostuneita henkilöitä. Sivusto antaa sekä perustietoa suomalaisesta kansalaisyhteiskunnasta että nostaa esiin alan ajankohtaisia teemoja ja julkaisuja.