Uudistetut kotisivumme – palveluksessasi!

Miltä Kansalaisfoorumin uudet verkkosivut näyttävät? Miten ne toimivat? Löydätkö kaiken haluamasi? Yllättääkö joku asia? Entä ihmetyttääkö tai ärsyttääkö jokin seikka?

Kun lähdimme viestintä- ja markkinointitiimissä suunnittelemaan uusia verkkosivuja, asetimme tärkeimmäksi tavoitteeksi sivuston käytettävyyden parantamisen. Olemme pyrkineet asettumaan sivuston käyttäjän saappaisiin viilatessamme rakennetta, tekstejä, kuvitusta ja muita elementtejä.

Halusimme sujuvoittaa kanssamme asioimista liittämällä Holvi-verkkomaksupalvelun uudistettuun sivustoon. Uutta sivustolla on myös tämä blogi – toivomme, että sen avulla verkkosivuistamme muodostuu entistä vuorovaikuttaisempi viestintäkanava.

Vaikka uudistustyö on nyt tehty, verkkosivut eivät oikeastaan koskaan tule valmiiksi. Anna meille palautetta, jotta voimme kehittää niitä yhä paremmiksi. Kommentoi tai lähetä viesti osoitteeseen info@kansalaisfoorumi.fi.

Avatar

Riitta Liski

Kirjoittaja työskentelee Kansalaisfoorumissa viestinnän suunnittelijana.

2 kommenttia

  • Hei,
    Olen jostain syystä löytänyt Kansalaisfoorumin vasta tämän vuoden alussa. Facebooksissa alkoi tulla uutisvirtaanne, ja osallistuin kurssillenne tammikuussa. Sivunne ovat hyvät, ja olen löytänyt sieltä kiinnostavaa luettavaa. Mahtava järjestö. Kiitos!

    • Hienoa, että olet löytänyt meidät! Kiitos palautteestasi, mukava kuulla, että olemme pystyneet palvelemaan. Tervetuloa kursseillemme ja kotisivuillemme jatkossakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *