Vaikuta visuaalisesti – parempaa yhdistys­viestintää Canvan avulla

  • Aika:
  • Paikka: Verkossa
  • Maksu: 45 €
  • Ilmoittautuminen: 4.3. mennessä

Haluatko uusia keinoja parantaa yhdistyksesi viestintää? Visuaalisuus on tänä päivänä tärkeä erottautumiskeino myös yhdistyksille, kun haluttu viesti pitää saada perille mahdollisimman tehokkaasti ja usein pienellä budjetilla.

Tällä verkkokurssilla opit visuaalisen viestinnän perusteet ja Canva-ohjelman peruskäytön. Canva on yksinkertaistettu ja ilmainen ohjelma, jolla voit luoda näyttävää ja laadukasta sisältöä helposti ja nopeasti sekä verkkoon että tulosteisiin ja painotuotteisiin.

Voit tehdä Canvan avulla esimerkiksi esitteitä, tapahtumajulisteita, talkookutsuja, postauksia sosiaaliseen mediaan, infograafeja – melkein mitä tahansa visuaalista materiaalia.

Kurssi sopii kaikille. Aiempi kokemus viestinnästä tai viestintämateriaalien laatimisesta ei ole välttämätöntä – riittää, että sinulla on hyvät tietokoneen käytön perustaidot.

Suosittelemme kurssia erityisesti yhdistysten viestintää ja tiedotusta tekeville henkilöille. Se sopii mainiosti myös yrittäjille, jotka tarvitsevat työvälinettä markkinointiin ja/tai visuaaliseen viestintään.

Tarvitset koulutusta varten oman tietokoneen, nettiyhteyden, nettiselaimen (Chrome, Safari tai Mozilla). Kurssiin sisältyy ennakkotehtävä. Verkkokurssi on työpajatyyppinen, ja teemme sen aikana teemme käytännönläheisiä harjoituksia Canvalla.

Kouluttajana toimii viestintäkouluttaja (KM) Leena Helminen. Hänellä on 20 vuoden kokemus monipuolisista viestintä- ja koulutustöistä. Lue lisää: www.canvakoulutus.com

Kurssimaksuun voi hakea maahanmuuttajille, työttömille ja eläkeläisille tarkoitettua 15 euron opintosetelietua. Jos haet opintosetelietua, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten sitä ei makseta Holvissa ilmoittautumisen yhteydessä. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Lisätiedot: anna.latva-pukkila@kansalaisfoorumi.fi

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.

Ilmoittaudu

Valitse maksutapa*
Täytä seuraavat kentät, jos haet opintosetelietua.
Millä perusteella haet opintosetelietua?
Lataa todistus tai muu selvitys

Maksa

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone