Onnistu muutoksessa – eväitä järjestön kehittämiseen

Järjestötoiminta on suurien haasteiden edessä. Muutos on paitsi pysyvä olotila, myös mahdollisuus, jos sen osaa käyttää hyödyksi. Hallitsetko sinä muutoksen johtamisen ja kehittämistyön muutoksessa?

Koulutus on tiivis johdatus ajankohtaisiin järjestön kehittämiseen liittyviin kysymyksiin. Saat eväitä muutoksen johtamiseen, jossa tarvitaan erityistä tietotaitoa. Johtamisen osiossa keskitytään myös ihmisten ja vuorovaikutuksen johtamiseen. Koulutuksessa pohditaan, miten viestinnän avulla voi lisätä järjestön vaikuttavuutta. Pureudumme muun muassa julkikuvan ja brändin rakentamiseen.

Koulutus on suunnattu erityisesti järjestöjen johtajille ja kehittämistehtävissä oleville työntekijöille sekä luottamushenkilöille. Se sopii hyvin myös järjestöjen viestintää ja markkinointia suunnitteleville ja toteuttaville henkilöille.

Kouluttajina toimivat Aaro Harju ja Eila Ruuskanen-Himma. Molemmilla kouluttajilla on vuosien kokemus järjestötoiminnasta. Keväällä 2016 Harju ja Ruuskanen-Himma julkaisivat kirjan Onnistu muutoksessa – järjestöjohtajan ja -kehittäjän käsikirja, johon koulutus pohjautuu. Kurssin osallistujat voivat ostaa Onnistu muutoksessa -kirjan alennettuun 15 euron hintaan (norm. 20 euroa). Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä lisätietokentässä, jos haluat ostaa kirjan.

Kurssimaksuun voi hakea  maahanmuuttajille, työttömille ja eläkeläisille tarkoitettua 15 euron opintosetelietua. Jos haet opintosetelietua, laskutamme kurssin vasta kun hakemus on käsitelty, joten sitä ei makseta Holvissa ilmoittautumisen yhteydessä. Olemme yhteydessä kaikkiin opintosetelietua hakeneisiin sähköpostitse.

Lisätiedot: aaro.harju@kansalaisfoorumi.fi

Kansalaisfoorumin peruutusehdot: Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta kurssin viimeiseen ilmoittautumispäivään asti. Jos osallistuminen kurssille perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään 50 prosenttia koulutuksen hinnasta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen kurssin alkamisajankohtaa, ilmoittautujalta peritään koko kurssimaksu, ellei hänellä ole esittää lääkärintodistusta tai todistusta ylivoimaisesta osallistumisesteestä.

Ilmoittaudu

Valitse maksutapa*
Täytä seuraavat kentät, jos haet opintosetelietua.
Millä perusteella haet opintosetelietua?
Lataa todistus tai muu selvitys

Maksa

Jaa sivu:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone